- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Forrmell.enn
Új hozzászólás Aktív témák
-
JudittaD
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy netgear wgr614v7-es routert. Rendben működött a wifi is rajta, de ma a gépeket akartam hálózatba összekapcsolni az USBFlash módszerrel és amikor beolvastam a pendriveról az adatokat a laptopra (amiket a program a központi gépről töltött fel), ledobta a router a laptop wifi csatlakozását és azóta nem működikAzt írja ki a laptopon, hogy "ezen gépen megadott beállítások nem megfelelőek" Próbáltam alapállapotba állítani a beállításokat, de nem találtam, hol lehet amúgy vistám van). Újra telepítettem a routert, de az sem segített. Végül összekötöttem a routert és a laptopot ethernet kábellel, és úgy működik a net a gépeken. De direkt azért vettem routert, hogy ne legyek kábelekhez kötve...
Légyszi, segítsetek!!!! Mit csináljak?? Mit állítsak át??
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest