Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szemjuel
tag
válasz #72042496 #43 üzenetére
én is kapszulásat használok, mert jobb a változatosság. A proli része az, hogy azt hiszi ettől ő menőbb. 99%, hogy csak a beüzemeléskor volt bekapcsolva.
Más magyarázat nem lehet rá, ugyanis ez nem egy luxus kategóriás konyhai nagygép, nem emel a ház értékén mint mondjuk egy gaggenau. Így értettem a prolit.
Ránézésből azért tetszik, mert földszíneken kívül semmit nem látsz. Ehhez amúgy nem kell nagy látnok tervezőnek lenni, elég a 2010-es évek lakásterveinek 90%-t megnézni és ezt kapod eredményként. (nyilván 1-2 felső-középkategóriás bútorral kiegészítve).
Aki ezt a házat megveszi az nem így fog beköltözni, csak a kinti rész éri meg a kovetkező 5 évet. -
bteebi
veterán
Jóvanazúgy! Kell mindig kötekedni...
Szerintem amúgy, bár nyilván nagyon drága, de elfogadható ár. Feleennyiért még ha túlzás is, hogy ajándék lenne, de már kb. teljesen rendben lenne. Brutál nagy. 2,2-szer akkora felület, mint egy 65"-os.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
-
sakal83
addikt
válasz #72042496 #29 üzenetére
Ertem. Kommersz modellek... Nem vitatkozok. Magyarorszagon nem adnak el csucs oledeket mert senkinek nincs ra penze. Leirom, hogy biztos forrasbol tudom hogy sok csucs oled kel el a hegyvideken, bedobok egy random hirdetest ami tele van oled tvvel brutal meretben is, de termeszetesen jon a kontra hogy ezek kommerszek:) varjal 2020as modellek tehat mar elavultak:)
Ertem en hogy sok oled tulaj ugy erzi hogy a 65c-s kategoriaval a vilag urai magyarorszagon, de nem, es bmennyire hihetetlen a 2mos ITs ber is szotyipenz egy egesz szep retegnek. (nem nekem)
+ a cikkben LG G2es van.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
De kemeny elsore fel sem tunt.
Spoiler
Print screen a kep
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest