Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
RockyHorror #47 üzenetére
November 15-én lesz róla döntés. Akkor többet tudok. Egyelőre csak annyi az infó, hogy az S3TC kérdéskörében az Apple valszeg szabadalmat sért. Mivel a szabadalom az S3 felvásárlását követően a HTC-hez került, így most az Apple-t elkapták. A többi vádpont kérdéses. Igazából az S3TC tűnik eléggé valószínűnek. Az egyértelműen az S3-é. Ha jól tudom ezzel kapcsolatban az AMD sem vitatta ezt a tényt, csupán azt vitatták, hogy az S3 felváráslása után új szerződést kel kötniük a HTC-vel, így megkérték az FTC-t, hogy halasszák el a döntést ezzel kapcsolatban, mert még nem kötötték meg a HTC-vel az új keresztlicenc szerződést. A VIA-val kötött megállapodás él ideiglenesen. Nyilván az nem kérdés, hogy a HTC mindenkivel megújítja ezt, de itt valszeg az FTC rájött arra, hogy az AMD csak időt akar nyerni az Apple-nek, amíg az OS-ből kiveszik az S3TC támogatást, és lecserélik az AMD 3Dc-jére. Ha az FTC november 15-én dönt, akkor nagyon valószínű, hogy az Apple jogi alap nélkül használja az S3 egyik szabadalmát, így vagy egyezkednek a HTC-vel, vagy leállítják az Apple azon termékek forgalmazását, melyekben Intel vagy PowerVR IGP, illetve Radeon van. A Quadrós munkaállomásokat elvileg nem kell leállítani, mert azoknál a V8U8-at alkalmazza az OS.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Acer és az ASUS egyelőre nem lehet elégedett, de még bármi lehet.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest