Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
Vicces lett volna ezzel a logóval Undergroundot kiadni, aminek arról kellene szólnia, hogy olcsó gépeket tuningolnak, és a hvcs-t (helyi vagány csávót) kell lenyomni. A logóban meg van minden, Colosseum, Big Ben, Tower Bridge, Akropolisz, stb.
De ha ugyanazt a sémát követte volna, mint az új MW, akkor nem is baj, ha elmarad. Az NFS maradjon NFS.
(#3) Sirandrish
A legjobb NFS attól is függ, hogy melyikkel játszottál legelőször. Én is szerettem az Undergroundokat, de a Hot Pursiut 2 is nagyon jó volt, de a sima NFS 2-vel játszottam még rengeteget. A kedvenc nálam a (régi) Most Wanted, de Porsche Unleashed is klasszikus, csak azzal annak idején csak kipróbálás erejéig játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xbox Series X|S
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Apple MacBook
- Windows 11
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- iPad topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest