Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
sajnos én is egyetértek veled, a tömegeknek bugyuta , leegyszerűsített játékok kellenek, hogy már lassan csukott szemmel is lehessen irányítani a játékokat egy előre + hátra nyillal
remélem azért lesz valami ütős game, mert a g25-ösöm lassan adhatom el ha ez a tendencia folytatódik
noxwill : a run nem volt annyira szar , nekem is tetszett, bár csak azért mert változatosak voltak a helyszínek, kicsit a need for speed első részére emlékeztetett, mikor végre egy játékban nem körbe körbe kellett menni, hanem más és más változatos helyszíneken.
az új mw-t meg miután megnéztem elszörnyedtem... nem értem kiknek a véleménye alapján írnak ekkora szutykokat -
- = Zk = -
félisten
válasz
callmeakos #14 üzenetére
igen, a Run más volt. ezért is vettem meg. a multija is korrekt....
-
Sonja
nagyúr
válasz
menyhartlevi #18 üzenetére
Ezekre jelenik meg: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
-
menyhartlevi
aktív tag
Nem tudjátok, xbox 360-ra meg fog jelenni?
-
Kissebbségben vagyunk, manapság úgy látszik a C.A.R.S.-on kívül nem lesz semmi szimulátor. Azért ilyen a legtöbb játék szerintem, mert multiplatform, és a konzolon ezt tudja könnyen játszani Yoshi, Peter meg Pistike... Elég ritka, hogy egy konzolhoz valaki kormányt meg pedált vegyen, nem?!
-
A Run és az MW engem teljesen elriasztott. A Shift bejön, mert szegről végről szimulátor, csak az ellenfelek néha agyatlanok, a mindig x pozícióból indulok dolog meg felidegel. Mibe kerülne beiktatni egy 2 körös időmérőt, hogy a tudásodnak megfelelő pozíciót szerezhesd meg... Plusz a sebességérzet, a motorfelpörgés lehetne kicsit realisztikusabb. A Grid2ben nem rossz a sebességérzet, a motorhang elmegy, de ugyanilyen gyerekes driftelős...
-
A kommentek alapján meg sem merem nézni a videót mert tuti csalódnék. A Grid2 sem érte meg annyira a pénzét
-
callmeakos
veterán
Látszik a Criterion keze nyoma, még ha nem is teljes egészében ők csinálják a játékot. Mi ez a driftelés megint? Lemásolták a tavalyi MW-t vagy mi a tosz? Wáááhh ez az év is kukásnak látszik NFS fronton
-
TaS1kaaa
tag
Én ezt komolyan nem értem, ha megcsinálnák a régi MW-t modern grafikával és új autókkal, akkor bankot robbanthatnának erre itt ez a Rivals ami enyhén szólva siralmas, ismét. Detto mint az új HP.
-
Buster17
addikt
Ez mi?
Előbb ülök be a moziba és nézem meg az NFS filmet mint hogy ezzel játsszak.
Bár még kiderül mi lesz.
-
.LnB
titán
Hogy mozog az a Ferrari?! Te jó isten, mint mikor a kartondobozt tologattam kiskoromban és brümmögtem mellé.
-
- = Zk = -
félisten
hát.. ez megint driftelős lesz.... na mindegy.
-
Logen88
aktív tag
"UG3 vagy Shift 3-at akarunk!"
Ezzel egyetértek.
Engem amúgy eddig nem győztek meg, annyira nem nagy szám az NFS Rivals. -
Spancho
senior tag
A tablettel mit csinál középen a harmadik csóka ?
Azon nyomja a játékot ? -
WestCoast92
tag
Nem rossz a videó alapján, bár én nem várok tőle sokat hisz eddig se voltak valami jók a nfs-ek, már elvesztették régi fényüket, sose lesz már olyan mint az Undergroundok vagy olyan mint a régi MW.
Amúgy miért van bevillantva 1:21-nél egy Lamborghini Veneno?? Nem tilos a tudatalattira ható reklám??
-
wii90
tag
válasz
ViiiiktorOC #1 üzenetére
Tökéletesen egyetértek veled, viszont nálam nagyon is várós gém.
-
ViiiiktorOC
senior tag
HP2 egyébként, de nekem eddig tetszik.
Aztán majd egy próba eldönti ténylegesen is!
UG3 vagy Shift 3-at akarunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Elite: Dangerous
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Gombászkönyvek egyben
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest