Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok, ez mi lehet?
/usr/local/zy-pkgs/ffproot/ffp/bin/transmission-daemon: can't load library 'libg nutls.so.30'
néztem de fennvan a hiányzó lib
-
eastsider
nagyúr
válasz
eastsider #15329 üzenetére
meg valami:
hasznal valaki valamit a nas halozati forgalmanak monitorozasara?
ejszakara lallitanam, majd reggel indulna, csak ki kene talalnom, mi legyen ez az idointervallum (transmission fut), vagy ne foglalkozzak vele, menjen 0-24, jobb az a hdd-nek, mint a leallitas, elinditas? -
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
sziasztok,
ha nem tudom elérni a nas webes felületét, akkor mit lehet tenni?
ssh-n elérem, transmission fut, remote gui látja. csak a webes felület offos. reboot nélkül hogy tudom visszahozni?
smb, nfs is megy. mit kellene újraindítanom ssh-n?
előre is thx -
eastsider
nagyúr
tiedet raktam fel.
neztem logot, de nem volt semmi hibara utalo
cel, hogy ne legyen csekk se, mert eleg sok atnevezes/athelyezes van nalam... erre megoldas, hogy a resume mappat is atmasolom..ment minden, csak a letoltestol fagyott ki a daemon, de nem a NAS, es statusnal kiirta a PID-jet... szoval erdekes
-
eastsider
nagyúr
válasz
eastsider #15161 üzenetére
visszaraktam a 2.84-at, es ugyanolyan beallitasok mellett tokeletesen uzemel, barmennyi torrentet rakok be letoltesre stb... 2.9 1-tol meghal.
valakinek van valami tippje mi lehet a baj?mas: mi a legegyszerubb formaja a frissitesnek? hogy ne kelljen ujraellenorizni a torrenteket, beallitasok megmaradjanak
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
én is updateltem az uj transmissionre, de nagyon instabil. eddig szuper volt
nem lehet kitalálni miért?
berakok egy torrenentet, és kidob a remote. statusra írja a pidet, de remote nem érem el, és nem is pörgeti a cpu-ját a NAS-nakhmm nem tudom mi volt a gond, de most jónak tűnik
-
eastsider
nagyúr
olvastam a 325v2 topik elejét.
biztos, hogy jobb a synology. de mégiscsak 2x annyiba kerül, biztos tud 2x annyit is (annyival jobb a SW/HW), de nem hiszem, hogy mindenki kihasználná azt a tudást.. (nem tudom mivel tud amúgy többet)aztán lehet kipróbálnék egyet, (demot probaltam mar régebben), nem tudnék syn nélkül élni
-
eastsider
nagyúr
válasz
mobilizmo #14994 üzenetére
biztos out of the box sokkal jobb, es szuper a szoftver, de _nekem_ nem tud semmi pluszt az olcso kinai zyxelhez kepest. vagyis ez is tud mindent, igaz kis hekkelessel, de nem veszes egyaltlan
de ez mar sokszor ki lett targyalva ebben a topikban, es csak flame lenne belole -
eastsider
nagyúr
elhiszem
ki is probalhatnam mostmar a NAS-sal meg a kodival, de ott van az NFS...
a sonym volt a hunyo. beszeltem kollegaval neki is viszi a sony. (de eleg haklis, es DLNA szerver fuggo.nekem kenyelmes a kodi. leszedi maganak a feliratot, ezt is a tv taviranyitojaval iranyitom stb
ez a baj a DLNA-val, hogy nincs rendes szabvany (vagy csak a gyartok sz***jak le), legalabb a sajat cuccaikhoz adnanak kompatibilis szervert
-
eastsider
nagyúr
válasz
Prosectura2 #14966 üzenetére
nekem siman ment, annyi, hogy a usert at kellett irni a transmissionbe nobodyrol
-
-
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
Van valami tippetek miért nincs nyitott port a transmission szerint?
routeren nyitottam (adott IP-re, megegyező portot), de még mindig azt írja a TM, hogy zárva van a bejövő port.
megy a feltöltés, igaz nem valami gyorsan, és még csak pár disztro van benn -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
alapbol tudok olyat, hogy NFS megosztassal megosztok ket transmission letolteses mappat? vagy FFP kell hozza?
illetve tudok valogatni, hogy hova rakja a transmission a letolteseket? pl. kette szeretnem valogatni, ugy hogy utana seedben maradjon, es ezt a ket mappat megosztani NFS-el.
ezekhez a ficsorokhoz kell nekem FFP, vagy tudja alapbol? ha kell, merre keresgeljek?elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ebben a cikkben rámutatok, hogyan lehet egyszerűen a ZyXEL NSA 310 NAS-ra FFP-t telepíteni.
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB Shadow, bontatlan
- Keveset használt 1TB-os laptop HDD-k eladók!
- Eladó Xbox one S játék konzol, egy kontrollerrel. Ára: 40.000.-
- Eladó Samsung galaxy note pro 12.2 tablet Az aksija cserélve volt. Ára: 30.000.-
- Eladó! Alig használt Sony Playstation 5, két kontrollerrel. Ára 160.000.-
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest