- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiMedia lejátszók
- Micro Four Thirds
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Nemsoká kapható lesz [link].
-
Gabboo
tag
Ennyiért tényleg nem rossz, viszont én CM 690-et vennék, ha már alsó tápos.
-
proci985
MODERÁTOR
alulra szerelt táp nagyon jó dolog. egyrészt felül közvetlenül lehet szivatni a proci melegét még egy/két ventivel (ez a ház/900/cm690), másrészt a prociventit elfordítva is lehet használni, harmadrészt nem a szerencsétlen táp kapja a proci melegét az arcába. 4 és 20pines hosszabbítót meg lehet kapni.
egy medium gamer gép mellé meg botorság noname táppal bűvészkedni, bár nálam a minőségi valahol az FSP/Fortronn active pfcseinél kezdődik (a chieftecek annyira nem erősek és jók).
a dizájnja nekem bejön, lehet a tetejére is pakolni (a 900 ezek és az oldalablak miatt vérzett el a kb hasonló tudású CM690 ellen az én szemszögemből), az ára pedig szintén remek. bár lehet akkor már inkább a 200ast venném.
egyedül a méretei aggasztóak, a CM690ben éppen elférek (és stacker 810en gondolkodok
).
ja és az alulra szerelt táp még amiatt is probléma lehet, hogy a Thermalright IFX10 beszerelése komoly problémákba ütközhet (tapasztalat).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
DeltaPower
addikt
szerintem az elite 330 a legszebb a szériából, kár hogy már nem nagyon kapni (nekem is csak 331-es jutott).
ez a ház se rossz, csak az az alsó táp... bár az tetszik, hogy előre 2db 12 centis venti is befér.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
priti
addikt
Szomorú vagyok , hogy teljesen a lenti táp felé ment el minden, így teheted fel az asztalra a gépet, ami meg gyönyörű, otthonos, fiatalos, matrózos.
Vagy tarthatod a földön és szedheted szét a tápot negyedévente és szívhatod ki a bordák közül a dzsuvagombolyagot, hogy ne durranjon el a melegtől meg hallgathatod a vésőgép hangű ventidet pár hónap után.
Hardverlesen
-
Obi-1
őstag
Az idei ház-kínálat nagyon jól fest:
Antec 300
CM 590
CM 690Jön a CM Elite 334 is azoknak, akik nem szeretnének alúlra helyezett tápot.
Nekem a CM 690 jönne be legjobban, csak az USB-k és gombok elrendezése nem tetszik. Egy gun metal színű változat jó lenne valamelyikből, a fekete már kicsit túlzás.
Only a Sith deals in absolutes.
-
priti
addikt
Pontosan, ez a ház egy kalap szamóca. Sok esze volt annak, aki kitalálta. Hiába a kereszthuzat és a jó szellőzés ha kikapcsolt állapotban telemegy porral a táp, meg eleve a lapát a tápventinél így nem lóg a motoron, hanem rááll, igazi csapággyilkos okosság, hiszen így belemegy a por a motorba a tengely mellett, mert az már csak ilyen, hogy lefelé száll. ááá legalább állították volna az oldalára ha már lent van, bár ígyis-úgyis elmés
Hardverlesen
-
O_L_I
őstag
Nekem csak az a bajom vele, hogy az a sok por ami most is a ház aljában ül meg, az most mind a táp belsejébe fog kerülni...
-
[HUN]Tyson
senior tag
Ha kint 60$ (60.00$=9,853.19 HUF perpill), mennyi lehet majd nálunk?
-
mcsabee
senior tag
Dettó ugyanez a helyzet, sosem láttam még házat alulra szerelehető táppal. Kicsi, de a hűtése a négy darab 120 mm-es ventivel jónak tűnik így elsőre. Az alsó tápelhelyezés is praktikus lehet, csak nem 4000 Ft-os gagyi tápot kell venni, hanemteszem azt egy 6-7000 forintos minőségibbet, és még akkor is olcsóbban jön ki az ember, mintha venne egy 40k+ és 20k+ értékű házat és tápot :-D. No persze az én kis chieftec házam nem cserélném le [link]. Szép is a ház, ilyen középkategóriás gamer háznak, vagy irodákba ahol 10-12 órát mennek a gépek, ilyen hűtéssel sztem simán befér :-) (Remélem a magyar ára sem lesz a csillagos ég).
Stay a while and listen...
-
Michell
tag
Üdv.
Nekem is tetszik. Így legalább lehet választani mondjuk a CM 690, CM 590 és e közt.
Bár mintha az utóbbi időkben megfogyatkoztak volna azok a helyek ahol Antec házat kapni.És persze jó lenne egy összehasonlító teszt is ezekről az elérhető árú házakról.
(Egyébként nekem Antec Sonata2 és CM 631 házam is van, és talán az Antec tartalmaz több értékelhető ötletet - bár teljesen elégedett egyikkel sem vagyok.) -
Slax
senior tag
Ez nekem tetszik. Ezért az árért pláne. De ez nem marad így itthon.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
simonzé
addikt
éééemtom. Nekem a már linkelt CM Elite 330 sokkal jobban tetszik. Megmondom őszintén én most látok először alsó tápot, de szerintem elég nehezen megindokolható hogy miért nem felülre tették.
I don't fit in. I fit out.
-
CséZé
őstag
Nem értem, amelyik házak tetszenek,/tetszenének is felének alulra kell a táp
-
Nagyon tetszik. Mivel megint vissza akarok térni a desktop megoldásokhoz, ez pont jól jön.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
einstein
senior tag
Mi ebben a 'Gaming' ?
MOD: Különben én csakis ilyen visszafogott dizájnú házat vennék. A mostani is ilyen Antec NSK6000
[ Szerkesztve ]
-
norbi1992
tag
60 dollár??
hát remélem itthon se lesz sok
-
Macilaci457
őstag
még egy doboz?
-
edipqe
senior tag
nagyon tetszik, szép design (csak a nem bujtatott usb\audijó cumok csúnyácskák) és az ár is rendben van!
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
Ste
addikt
ennyi pénzért nekem bejön
igaz max "pici gémer" ház lehet a 900 mellett (ebbe nem dukál a 8800gts/gtx csak a 9600)
-
Stalker-2572
veterán
Ennyiért jobbat nem is kívánhatna az ember.
All Black...
-
orbano
félisten
hát... kissé tényleg spártai
A vér nem válik VAZZE!™
-
törölt tag
Nagy. Nem kell.
-
Thomas1
addikt
Tetszik nekem is ez a ház, az ára is elfogadható.
Az alsó tápelhelyezés tényleg nem túl szerencsés, pl. az én Delta tápomnak is elég rövid az ATX csatlakozója, esély sem lenne rá, hogy elérjen az alaplap felső harmadáig.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
shtml
őstag
Tetszik ez a ház. Azért is, mert a 3 1/2 collos rekeszekben is akkora a távolság a meghajtóhelyek között, mint az 5 1/4 collosaknál, vagyis jobban szellőznek a winchesterek. Külön tetszik, hogy elöl két darab 12 centis ventilátor számára is van rögzítőhely. Az én kedvenc Sharkoon Rebel 9 házamban csak egy van. Igaz, a Rebel előlapján 4 USB csatlakozó van és sokkal praktikusabban elhelyezve, mint ezen a házon.
Az viszont nem tetszik, hogy az ODD-ket csak a felső 3 rekeszbe lehet tenni, ebből a szempontból jobb a Sharkoon elrendezése, amely 9 darab 5 1/4 collos helyet tartalmaz. Ráadásul egy 5 1/4 collos rekeszben sokkal könnyebb megoldani a winchester rezgéscsillapítását, hiszen egy 3 1/2 rekeszben nincs hely gumibakoknak, felfüggesztő szalagoknak vagy hasonlóknak.
Edit: Pl. ilyen felfüggesztésre gondolok, bár ez kicsit gány kinézetű.
[ Szerkesztve ]
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
anulu
félisten
szép, csak pici. illetve akkor jó, ha maximum 2 vinyó van benne. ha több, és beraksz egy 8800GTX hosszúságú kártyát, meghal a légáramlat
ez a bajom a midi tornyok többségével, és valszeg emiatt le Bravo sorozatú Chieftec a köv házam.
lehet, h anyum mostani noname házas gépét viszont átrakom egy ilyenbe
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Eagle16
addikt
Szép. Lehetne ezüst színben is.
Csavarmentes kialakítás már nem jár hozzá 60 dollárért?
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
venember83
nagyúr
Olcsó kategóriában nem szerencsés, hogy alulra teszik a tápot s nem fordítják fejjel lefele az alaplapot, ugyanis kevés olcsó, minőségi tápnak van elég hosszú csatlakozókötege, így nehézkes lesz a kábelrendezés, főleg a feszített ATX és ATX12V csatlakozó miatt. Különben nem tűnik rossznak.
syn7h37ic:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Erről a névről csak ez jut szembe:
SPARTAAAAA
-
divergens
tag
Nekem nagyon tetszetős ez ház, konszolidált nem csilivili, belső kialakítása is jónak tűnik..Remélem hazai ára is konszolidált lesz..
[ Szerkesztve ]
quake III arena
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Antec jól szellőző, visszafogott formatervű házzal célozza meg a játékosokat.
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 850W használt moduláris tápegység eladó garanciával!
- Eladó NZXT H7 Flow b/w (2024)+NZXT GRIDv3+6 140mm és 2 120mm bitfenix ventilátor
- Hibátlan - Cooler Master Hyper 212 EVO - Thermaltake UX100 ARGB processzor hűtők
- Használt prémium számítógépházak - Phanteks Eclipse P400 TG RGB - DeepCool Matrexx 55 TG ARGB
- Hibátlan - CORSAIR VS650 650W ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest