Új hozzászólás Aktív témák
-
fura nekem ez a sztori nagyon... melyik kártyával hasonlítod össze az 57akármennyit, amikor a Perlin Noise eredmények alapján 800 ALU-ra tippelsz? az RV770-nel nem vethető össze feltétlenül, mert a hiányzó interpolátorok esetleg szépen lezabálják az ALU-teljesítményt (-10-20%) - kérdés, hogy a PN tesztnek mennyire kell az interpolációs funkció.
amúgy ha csak 10 SIMD van benne, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy annyival gyorsabb 3DMarkban a 4850-nél, mint amit a grafikon mutat.
-
Depression
veterán
Ezt csak azért mertem így gondolni, mert olyasvalaki írta nekünk, aki igazán közel van a tűzhöz. Bár tény, és nekem ez a leggyanúsabb, hogy akkor az 5770 mivel lenne jobb?
A németek az előbb linkelt oldalon csak az 5770-hez írták a 'valószínűleg 192bit'-et.Végülis nem hajt a tatár, ha úgy lesz, ahogy én szeretném, akkor gyorsan váltok, ha nem, akkor jövő nyárra elhalasztom, és megveszem majd használtan az 5850-et.
-
Depression
veterán
Ha azt vesszük, hogy a 4850 800sp-s, 625 MHZ-en az 5750 pedig 1120sp 700 Mhz, akkor azért ez akár 56% többlet teljesítmény. Hogy ebből mennyi lesz ténylegesen, ill. ugye a dx11 is 'csak' gyorsulást hoz a konyhára. Ha mindez ténleg 30k környékére várható, akkor annak igazán örülhetünk, mert az egy ideig elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Távol-Keletről már kiszivárgott az új középkategóriás grafikus kártya néhány eredménye.
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest