Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
-
cyberkind
félisten
-
monosz
őstag
Alapból,mindíg 1333-nak látja,ill.azt állít be.Azt manuálisan beállítod a saját ramjaidhoz,és kész.
Az Uefi-benMY OC GENIE CPU I/0,és a SYSTEM AGENT Voltage opcióban adj neki plusz feszt.
Gondolom hogy alapon,"AUTO" beállításon van.Egy két lépcső.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. MSI Z87 Mpower alaplap hátúlján a Wifi/bluetooth modul felett kikapcsolás után egy kék lámpa (LED) világít. Ez mi lehet? Ki lehet kapcsolni? Előre is köszönöm a segítséget.
-
fazekasb89
csendes tag
ezzel lepett meg tegnap...
https://www.dropbox.com/s/y6vslua4onk5qf9/2013-12-07%2019.22.57.png
valaki tapasztalt ilyet? -
fazekasb89
csendes tag
https://www.dropbox.com/s/39l7rygyf19ywyo/2013-12-07%2017.38.23.mov
itt van a jo link
-
eszakas
senior tag
Sziasztok.
W10 drier lesz-e ehhez a laphoz szerintetek? Van erről valami info?
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
félisten
WIFI karira megoldás? Menni megy win8 driverrel, de nem lát semmit.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
gabee jr
tag
válasz Kolondrum #166 üzenetére
Na pont ezért várok én is még a tízeskével...
Nekem a X-Fi Titanium Fatal1ty hangkártyára, csak szeptemberre ígéri a Creative a drivert, elvileg 8.1-esel is megy, elvileg...
Wi-Fi nekem nincs használatban (DISABLED) az alaplapi hangkeltővel egyetemben. Próbálj a chipset gyártó oldalán keresgélni valamit."Csukaharapást szőrivel"
-
eszakas
senior tag
válasz Kolondrum #166 üzenetére
Hali.
Akkor miért nem hagyod hogy az MS driverrel menjen? Nekem nincs gond vele, most engedélyeztem, ma tesztelem a kedvedért ha gondolod
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
félisten
Mert az MS driver nincs, nem ismeri fel.
Neked felismeri? Nekem nem. Sőt folyamatosan repülőgép üzemmódban van a gép és nem lehet kikapcsolni, addig meg nincs wifi kapcsolat. Ez azután van, hogy felvarázsolom a win8 drivert.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
eszakas
senior tag
válasz Kolondrum #169 üzenetére
Nekem eddig le volt tiltva, de volt használva 8.1 alatt. Engedélyeztem és felismerte, most az megy videó, net, torrent megy rendesen semmi gond. Távolítsd el az eszközkezelőből driverrel együtt és utánna próbáld felismertetni.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
A világítást, hogy lehet kikapcsolni az alaplapon?[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
gabee jr
tag
válasz takacsbotond #171 üzenetére
Ki lehet, ez fiú megmutatja hol van.
[ Szerkesztve ]