Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Gondolkodtam is e-könyvben. Csak úgy gondolom, ha abból össze akarok szedni annyi bevételt, amivel szerződni tudok a kiadóval, akkor minimum két nyelven kellene digitálisan kiadnom. Ehhez pedig a nyelvtudásom kevés. (értsd: kb semmi ) Műfordító cimbire meg nem tettem még szert
Rendeléses vers írás. Ezt ne ipari méretben és kivitelezésben képzeld el. Egy vagy két alapos beszélgetés előzi meg, plusz a rendelő kér a "mű"be bizonyos dolgokat. A beleélés készsége kell csak hozzá és némi ihlet (ami azért folyamatosan jelen van bennem, csak energiám a kevesebb). Nem gondolom egy hű de mekkora dolognak, viszont igazi és egyedi ajándékot kap a vers címzettje. Kerekedtek már nagyon aranyos dolgok ilyesmiből
[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
cinemazealot
addikt
"...egy könyv materializálása már-már feleslegesnek hat..."
Ne is mondd! Asszonykám készített egy mesekönyvet 28 teli-színes + 2 oldal színezhető A4-es oldallal (kisgyerekeknek), én meg megrendeltem a nyomdában vagy 100 példányt. Mondjuk nem kerítettünk neki nagy marketinget, így nem csoda, hogy még mindig itt pihen majdnem az egész stóc, de tény, hogy ha saját magad akarsz ebből megélni, akkor nagyon ügyesnek kell lenned... vagy nagyon jó kapcsolatokkal kell rendelkezned.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest