- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
phpmoli
tag
-
huoc
csendes tag
a célzáshoz nemigen van szükség rá, hiszen azt az infra adó-vevő intézi. inkább a mozdulatok lemodellezésében fog kelleni, jelen pillanatban inkább csak vagdalkozásokat észlel, meg hirtelen mozdulatokat. ezzel állítólag centiméteres lassú elmozdulásokat is fog tudni érzékelni, meg pontos fokokat (elfordulások 3D-ben).
-
bwoay
nagyúr
Szernintem ez a mintapéldája annak, amikor konzol "ákszesszoárral" húzzák le a népet.
Persze nem a működését vonom kétségbe, hanem a szükségességét.
Meg eleve fura nekem az, hogy a gyári megoldás a gyártó szerint nem elég jó
Olyan, mintha PS3-hoz az utólag felszerelhető triggereket a Sony gyártaná.
Mondjuk a DS-hez, miután egy FPS, nem a giroszkópos, vagy milyen mozgásérzékelés kell
pl célzásnál, hanem a sima infrás, ami a TV tetejére helyezett infra vevő alapján tájékozódik, annak a működésén meg nem javít ez a kütyü. -
-
bwoay
nagyúr
Konzekvens. Jön egy ilyen nagyszabású cím, de ehhez nem kell. Muhhahahaha. Mondjuk nem is vicces, inkább kiábrándító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest