- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Hali
A Logi Harmony távirányítók szerint a mostani új szériások nagyon el lettek fuserálva.
A korábbi verziók távjaik 15 készüléket tudtak kezelni. Ellenben a mostaniak közül csak a 70e.Ft-tól kezdődő példányok tudnak csak 15 egységet fogadni. A Logi Harmony 700-s csak 5 készüléket képes megtanulni és az kerül 25e.Ft-ba,igaz az megmaradt tölthetősnek még.
Ezek alapján aki szeretne venni Logi Harmonyit akkor a régi példányokat keresse a boltokban. -
Jól néz ki a webcam és a bill. is, bár szerintem most már annyi G bill van hogy lassan több mint sima, vagy is értitek Én pont tegnap vettem egy G15-öt eddig teccős, jó lenyomni a billentyűket, nem hangos, szép a világítás, RSS olvasót kitettem LCD-re PH-t és GAMEPOD-ot szóval eddig minden ok.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Termigáßor
aktív tag
Ennek a kiosztása pont hogy egyezik a magyarral! (csak a feliratozása nem - de egy idő után úgyse nézed)
Nem tudom ki kérdezte, de azért van némi értelme a világító bill.-nek, pl. ha rád sötétedik játék közben, és nincs időd lámpát kapcsolni, de közben válaszolni szeretnél a neked írkálóknak (csíterezőknek/núbozóknak/anyázóknak). pl én vakon gépelek de ha sötétben elcsúszok egy sornyit...
Namind1 persze nem jó vaksötétben gépezni, és ha már van egy kis háttérfény akkor már megtalálsz mindent. A régi zsigában se világított a műszerfal, nem?..
Jobbára ártalmatlan...
-
F e Z o
veterán
"HD Webcam C510, C310 és C270 mellett a HD Pro Webcam C910 1080p-s videofelvételek készítésére is képes."
Azért ide már elég nagy feltöltési sebesség is kell, ha chatpartner folyamatos képet szeretne látni.A logitech hozta megint a jó minőséget és az egyedi design-t.
H2O über alles!
-
nyunyu
félisten
Teljesen standard kiosztas, minimal extrak, 2.5-3k-s araba sem rokkansz bele.
Mondjuk nem kezel egyszerre 8 gombot, de hat valamit valamiert...[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
bullseye
addikt
A G510 billkiosztásával (nagy enter, 2*3 ins/del sor), kéne valami eccerűbb modell, max pár multimédia gombbal, megfizethetően...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Gyuffa
tag
Tetszetős billecske
-
leviske
veterán
Ez a G930 mennyire veszi fel a versenyt a Sennheiserekkel?
-
saguaro
tag
Nekem is van rajta kijelző, úgy állíottam be, hogy a proci-memória-hdd terheltséget, szabad helyet illetve az órát jelenítse meg. Mikor írok valamit, és elgondolkozok, odapillantok, és minden adatot megtudok. De bármit beállíthatnék.
Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
lujó55
addikt
Minek a billentyűzetre LCD megjelenítő? Nekem még nem volt ilyenem, nem is jöttem rá.
-
Sicilian
addikt
A bill. + a webcam az pofás darab
nothing is true everything is permitted..
-
saguaro
tag
válasz Johnny Cage #13 üzenetére
Ez nem jó?
Én pl mindig sötét szobában ülök a gép előtt, monitor fénye világít csak. Háttérvilágítás nélküli billtől már megőrülök, ha bárhol nem ilyen van. Az enyhe narancssárga meg pontosan megfelel minden igényemnek...Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
X Factor
addikt
válasz Johnny Cage #13 üzenetére
Nekem ilyenem van, anno kb 2k volt és teljesen jó, viszont néha a G szériából adhatnának ki magyar kiosztással.
Make things work
-
Johnny Cage
addikt
ezekből a szemétrevaló csilivili billentyűzetekből annyi van, mint a dög. de mikor lesz az, hogy a Logitech vagy bármelyik másik neves cég legyárt csak egyetlen értelmes modellt is mindenféle flancos hülyeség nélkül? egy egyszerű, fapados 101 gombos billentyűzetet... olyan nagy kérés ez?
-
killerjohn
addikt
aki ilyen bill-t vesz, az úgyis olyan hamar összenő vele, hogy nem kell nézni a billentyűket én pl naponta 2x nézek a wave-re. akkor is csak azért, mert voltak akkora barmok, hogy 4-es helyett 3-as csoportokba tették az F billentyűket (nooooooormális??) és csak vásárlás után vettem észre
-
Chrys_
addikt
Nekem G15 van, egyvalami hiányzik róla: a billentyűzár. A régi fapados bill-n volt, jól is jött párszor. erre vajon rárakták?
-
scream
veterán
wave en csak az Insert van feltolva 1el mert nagy a delete gomb nem ?
(#7) hunfatal :
azért nem érted mert még soha nem volt neked
például elég hasznos ha este játszol. Ha még csak MSN vagy film akkor lehet felesleges (sőt filmnél zavaró is lehet, de szerencsére ki lehet kapcsolni a világítást) de játéknál zavaró a fény , hidd el jól tud jönni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Arra gondolok, hogy 2 sorban, 3 oszlopban van, az a normális. Sok Logitech billen szét van robbantva, pl Media Keyboard, Ultra Flat, S520, EX110, MX3200, MX5500, Wave... Csak a G-s billeken láttam így eddig, meg az Internet Keyboard 350-n, Deluxe 250-n és Valuen.
babicsbalu: Az van, hogy a Waven is elférhetett volna hagyományos elrendezésben, ha pl kicsit odébb tolják a numpadot, meg a qwerty részt, esetleg 1 cm-rel szélesebb a bill... Del duplamagas lett, Ins odébb rakva valahova. Home-End felette, PgUp-PgDn meg mellette.
hunfatal: A háttérvilágítás praktikus, sötétben legalább látod a gombokat...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Soha nem értettem mi a fenének háttérvilágítás a billentyűzetre.
-
GrotESC
aktív tag
Jó az a billentyűzet, de magyar kiosztással nem igen készítik.
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
törölt tag
Logitech bill és normális Ins-Del-Home-End-Pgup-Pgdn hatos csoport?! Ilyen is ritkán van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM