Új hozzászólás Aktív témák
-
afk22
tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nekem a nagy problemam ezekkel az emberekkel, hogy sok helyen ez van. Sajnos ugy nez ki, hogy ebben az orszagban ez lesz a divat. Aki hangosabban es meggyozobben mondja annak lesz igaza. Ez a tipikus idiota sales hozzaalas. (van normalis saleses). Sajnos nagyon tudom ruhelni az ilyeneket, aki meg tudja magyarazni, hogy a 2x2 az 5, mert a neten olvasta...
Azt nem ertem, hogy ha ennyire nagy szakember, es ilyen jo kepessege volt hozza, mi a bubanatert nem lett informatikus, vagy miert nem ez a szakmaja???
Amiben nagyot hibaztam, hogy azt hittem, hogy legalabb egy kis technikai hatterrel ra lehet mutatni dolgora. De a PR szovegekkel sajnos nem tudok vitatkozni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.