Hirdetés
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
afk22
tag
válasz
Döglött Róka #133 üzenetére
Nekem a nagy problemam ezekkel az emberekkel, hogy sok helyen ez van. Sajnos ugy nez ki, hogy ebben az orszagban ez lesz a divat. Aki hangosabban es meggyozobben mondja annak lesz igaza. Ez a tipikus idiota sales hozzaalas. (van normalis saleses). Sajnos nagyon tudom ruhelni az ilyeneket, aki meg tudja magyarazni, hogy a 2x2 az 5, mert a neten olvasta...
Azt nem ertem, hogy ha ennyire nagy szakember, es ilyen jo kepessege volt hozza, mi a bubanatert nem lett informatikus, vagy miert nem ez a szakmaja???
Amiben nagyot hibaztam, hogy azt hittem, hogy legalabb egy kis technikai hatterrel ra lehet mutatni dolgora. De a PR szovegekkel sajnos nem tudok vitatkozni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest