Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Mi az, hogy nincs ideje?
Elkölt egy kisebb vagyont és csak azért nem a hőn áhított gépet veszi meg, mert nincs egy szabad szombatja kiugrani Ausztriába? Ez butaság.
Ismerek néhány cégvezetőt, felsővezetőt, akik megtehetik, hogy 6-800ezerért vegyenek maguknak gépeket. Általában több szabadidejük van, mint nekem, egyszerű melósnak... -
tothmaxy182
őstag
Oké, legyen, bár nem értek egyet. Akinek van pénze egy ilyen gépre, annak meg sem kottyanik átugrani érte Ausztriába, a határ mellé. Ha van rá 600ezred, és ilyen gépet akarsz, akkor már nehogy az a pár száz kilométer legyen az akadály. Mennyi lesz a benzinköltség 10-15ezer forint?
Nah mindegy. A lényeg, hogy ha valaki emiatt vesz Magyarországon inkább Macbookot, az MS akkor sem fog csődbe menni. Talán túléli annak az 5 embernek az elvesztését.
Ami meg fontos piac, ott úgyis jelen vannak. 6-800ezres gépek piacán Magyarország nem tényező.Belegondolva, teljesen logikus, hogy Magyarországon nem szórakoznak a forgalmazással... Persze attól ez még szomorú.

-
orbano
félisten
ez jogos. akinek nem a számítástechnika az élete, és van pénze, az bemegy a boltba és vesz magának valamit. ez elég erősen a többség... én hiába vagyok enthusiast, nekem sem szimpi külföldről venni, ha nem biztosított az itthoni szervizelés.
egyébként ez hogy van surfaceknél? villággarisak, kiszolgálnak itthon, esetleg lehet honosítani, mint Dellnél? -
Gusztáv
addikt
-
tothmaxy182
őstag
"Ha ezt nem lehet kapni, akkor persze, hogy az almát veszi a nép."
Milyen nép? Hány százalékos a Mac részesedése? 5-6? (tippelek, lusta vagyok utána nézni) Ezt azért túlzás népnek nevezni. Aki Windowsos gépet akar venni, az úgyis azt vesz, aki meg Mac-et, az azt. Akár lehet kapni itthon, akár nem, úgyis megoldja...A hírhez: Szuper a cucc, de ennyit nem adnék érte.
De ez már egyéni probléma. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elkölt egy kisebb vagyont és csak azért nem a hőn áhított gépet veszi meg, mert nincs egy szabad szombatja kiugrani Ausztriába? Ez butaság.

Ami meg fontos piac, ott úgyis jelen vannak. 6-800ezres gépek piacán Magyarország nem tényező.