Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
XuChi
addikt
Itthoni hálózatomon: WRT1900ACS V2, 5Ghz wifi, és az AC-s Iphone 7-el a UPC 500mbit/s megvan a routerrel egy légtérben .
Ok, egy szobával alrébb már jó ha megvan a 250-300mbit, és ha kimegyek a konyhába ott már csak 100mbit, és az előszobában meg már csak 50-100mbit/s
Panelház rulz
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
Pedig érdemes lett volna belemenni, hogy gigabit vagy gigabájt, pl, mielőtt osztani kezded az észt. De részemről befejeztem. Nyilván erre is ki fogsz nyilatkoztatni valamit. Élőben azért vigyázz ezekkel a kioktatásokkal, mert lehet, hogy valaki lecsap, ha folyton beszólogatsz.
Amúgy csak halkan mondom újra, hogy egyetlen gigabitről volt szó, nem meghatározott távolságra, ebbe kötöttél bele, miközben pl 600-800 Mbit most is megvan wifin, szóval olvasd már el újra, amit már másodszor írok le.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
Világos volt, csakhogy én nem írtam, hogy kilométerekre érjen el. Kötözködni jöttél ide, kedves barátom.... amit írtam, úgy kell érteni, hogy inkább lassabb legyen, de legyen nagyobb a hatótáv. Nem írtam konkrétat semmit, ami ütközne a fizika törvényeivel. 5-10 éve ezek a sebességek és távolságok sem voltak elképzelhetőek, lásd pl a Google 4 egységes rendszerét, ami lefed egy egész nagy házat. Ragadj le nyugodtan a 14,4-es modemnél, és akkor nyilván igaz, amit ide böffentettél. Olyat meg nem írunk le, hogy valami nem is lesz, mert akkor nevetségessé válsz, mint azok, akik azt mondták, hogy nincs és soha nem is lesz igény PC-re. Vagy, hogy 640 kbyte mindenre elég. Sajnos te vagy korlátolt, és ezt még hirdeted is. Tudod van az a mondás, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel. Ne kötözködj, de ha mindenképpen van erre energiád, vannak pl box klubok, ahol levezetheted a felesleges energiáid.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
Most mi van? Sértgetni tetszik? A 6GB-os átvitelre írtam, amúgy meg itthon a szobában megvan routerrel a közel 1 GB (na jó, inkább csak 500 Mbit, de akkor is). Vagy pedig nem értem, mit írtál. Melyik része a baromság? Fejtsd ki, mert így ezt csak kötözködésnek veszem és nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
zsolt501
nagyúr
Kíváncsi leszek akkor mikor lesz ebből szoftveresen valami, mert bizony több olyan gyártó is van ami legyártja a routert és ahhoz egy akármilyen szoftvert, és utána soha többet nem adnak ki hozzá új szoftvert, de még hibajavítást sem (igaz én az ilyen gyártókat már nagy ívben kerülöm).
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Ha jól emlékszem itt a PH-n is volt egy cikk a WPA3-ról abban volt taglalva hogy bizonyos védelmi részeket régebbi routerek is megkaphatnak szoftveres frissítéssel, de a magasabb szintű védelmet már új chip alkalmazásával lehet csak megkapni.
Még nem igazán találtam infót arról hogy mik azok a routerek amik az egyszerűbb szoftveres megoldást kapják és milyen chip (CPU) verziók amik megkapják a teljes funkciót.Egyértelmű infokat még nem nagyon találtam sajnos.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest