Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"A Doom sokkal egyénibb."
Én már végigtoltam a Doomot, és igaz, hogy egy szuper játék, de hogy egyénibb, az egészen biztosan nem igaz.
Ebben a Prey-ben azért vannak elég egyedi ötletek, főleg az előző trailerekben mutattak érdekes dolgokat. A Doom tényleg annyi, hogy mész és lősz, pár aprósággal megspékelve, mint a rúnák, a fegyverek fejleszthetősége, stb., de ilyen szempontból a csúcsra van járatva.
A Prey első része nekem is nagy kedvencem, reméltem is, hogy az kap majd folytatást. Először bántam, hogy mégsem így történt, és gyakorlatilag semmi köze az új Prey-nek ahhoz, a videók viszont egyre inkább meggyőznek arról, hogy jó kis game lesz ez. -
hackeeeee
Jómunkásember
Igen, olyasmi, kicsit nagyon átdolgozva.
Az antigravity/falonmászkálás remélem megmarad, az nagyon kéne.
Azzal nagyot ütött az első rész annak idején.Én megvettem lemezesen a Doom-ot is megjelenéskor, mert úgy gondoltam, megérdemli a játék, nem is bántam meg, mert számomra hozta azt, amit elvártam játékélményben, játékidőben. Néha tolom a multit is, de sajna az kicsit döcögős. Remélem a Quake-nél jobb lesz, mint a Doom-nál. Itt nem tudni, hogy lesz-e egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Direct One (műholdas és online TV)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ebben a Prey-ben azért vannak elég egyedi ötletek, főleg az előző trailerekben mutattak érdekes dolgokat. A Doom tényleg annyi, hogy mész és lősz, pár aprósággal megspékelve, mint a rúnák, a fegyverek fejleszthetősége, stb., de ilyen szempontból a csúcsra van járatva.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)