- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
RawrRr
tag
Hülye aki azt mondja nem volt jogos a Dotcom ellene eljárás...
oh wait!
-
hemaka
nagyúr
Bevizualtam, ahogy a dagadt sprintel a panikszobaba.
-
F34R
nagyúr
válasz
ermisukrám #4 üzenetére
Nem hasznalok windows-t (ongolt rugtal).
sajnos az a baj hogy mint megaupload eseteben is volt, ez nem tobb mint egy sharing site. nem igazan cloud.
Kepeket latsz, de se dokumentumot sem semmi masnak nincs elonezeti kepe, es a megosztas a szo szoros ertelmeben letoltest jelent. -
Romvr
őstag
Igen ebből azt lehet leszűrni hogy a rendőrség a jogvédőkkel megtámogatva a legnagyobb ge*iséget is megteheti az legálissá válik. Míg ha valaki feltölt és megoszt egy képet amibe 20x-an zoomolva és képjavító alkalmazással kivehető egy jogvédett márkajel, azt tömeggyilkos módjára kezelik.
Gondolom megragadtak a matek általános iskolás tankönyvnél. Minusz meg minusz az plusz. Illegálisan szerzett illegális tevékenységről szóló adatok egyenlő legális bizonyítékSzomorú hogy hová jutunk...
-
galocza
aktív tag
biztosan van olyan is.
meg van olyan is, hogy valaki disznómód 3 accot regisztrált ingyen megán (3x50gb tárhely), kettőre mennek a házi videók, a harmadikra a fényképek, összesen 80gb-nyi terjedelemben. a legnagyobb jogsértés az időváltós videók alatti zenék, illetve hogy nem fizetett a guiness-nek, amiért rajta van a logójuk egy képen, amikor csapolja a sört dublinban.
ez vagyok én.ps: warezfertő? én is megiszom a bort, de legalább nem prédikálok vizet.
-
törölt tag
Ha jól értem meg sem várták az akcióra az engedélyt és házkutatási parancsuk sem volt? Akkor hogy lehet "legális"? Kb. akkora, vagy magasabb szintű törvényt sértettek, mint a kövér. Az ok. hogy jogot sért amit a kövér csinált, de ez most akkor hogy van? Az erősebb kutyának joga van saját szájíze szerint áthágni a szabályokat, vagy rájuk már nem is érvényes?
-
F34R
nagyúr
vegtere a megaupload is egy warezferto volt. szerintem a mega is hasonlo sorsra jut. tele van jogserto megoszatasokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest