Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Blindmouse #31 üzenetére
Üdv egérke,én egy időutazó vagyok 2008 tájékáról.És nagyon menő is vagyok,mert... Én köszönöm elvagyok egy Rx 460 4 gb- al,meg egy pentium G4560- al,8 Gb ddr4 2400 mhz-el vígan Fhd-n. Minden játék megy közepes ,magas beállításokkal 35-60 fps-el és képzeld ez nekem(meg sok menőnek így 2008- ban,ja nem 2017- ben bocsika ) bőven jó.Köszi hogy meghalgattál,de most megyek vissza a retró 2008- ba,mert korlátozott a tér,és idő ugrás ideje.Szia
Más :valaki elmondaná,hogy mi a különbség,ha Amd programból frissítek,vs letőltöm az Amd oldaláról a drivert és úgy.Én programból szoktam,és nem találkoztam hibával vagy bármilyen hátrányal idáig.[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
kwzatz
őstag
válasz Blindmouse #31 üzenetére
Nehéz a kommentedre érdemben reagálni a láthatóan eltérő preferenciarendszerünk, általános életszemléletünk miatt, mert engem vajmi kevéssé érdekel, hogy mi a "menő". Az 1080p/60fps meg talán napjainkban standard elvárás általában, a legtöbb ember erre törekszik, ezt célozza meg, nyilván azért írtam, nem azért, mert az "menő".
kolopele: A Mafia 3-mal és a ME:Andromedával nem játszottam, a Dishonored 2-nek pedig a demóját próbáltam, néhány beállítást visszavéve korrekt módon futott az is, néhol beesett 50-re.
A 4k miatt meg Blindmouse szerint egész biztosan menő vagy. Ugye Blindmouse? (vagy kell még hozzá egy iphone 7 meg ferdén hordott baseball sapka is, miközben tombol a fülesből a Wellhello? )"Everything is high risk, if you are a pussy."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gaming notebook topik
- DIGI kábel TV
- Filmvilág
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest