Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Játékokhoz nem is kell nagy dobás már évek óta. Csak amire hivatott azt meg senki se teszteli látszólag
Mert mégis mi a fenére hivatott ez? Szerinted játékra lenne hivatott vagy mi?
Mégis ki venne méregrdágán egy ilyen procit, hogy aztán ingyenes MOBA meg egyéb vackokkal játszon 720p felbontásban medium settingel? Mert kb az az a szint, amit magabiztosan el fog bírni. Játékra egy bármilyen up to date közép kat dVGA agyonveri.
J.
-
satee76
aktív tag
Azt azért kétlem, hogy a közeli 6-8 évben, legalábbis a jelenlegi új konzol generációhoz az Intelnek bármi köze is lenne a közeljövőben. természetesen a későbbiekben ez előfordulhat.
De mint írtam az AMD nem egy ligában játszik az Intellel. Szerintem az Intelnek gáz, hogy az elmúlt 4 évben ismét az AMD volt az innovatívabb. Bár ezt a 64-es és a többmagos érában is megtapasztaltuk már.
És ha az Intelnek a rendelkezésére állt már korábban megfelelő IGP, de minek vetné be, ha így is van elég kék akiről egy gyengébb termékkel is le lehet húzni egy kis pénzt? Majd ugyanezeknek a vevőknek egyfajta "újitásként" el lehet adni azt amit egy másik kis cég már 4 éve megvalósított?
Kétlem hogy bármilyen fejlesztés is lenne amiben az AMD előrébb lenne mint a kékek.
Én legalább is ezt gondolom. -
satee76
aktív tag
Azt azért ugye tudod hogy a desktop VGA gpu részesedés folyamatosan csökken, így igazán nem a vetélytárs hiánya, hanem pc gamer társadalom zsugorodása nem készteti az Intelt fejlesztésre játékok szempontjából. A közeljövő játékos társadalma a konzolok birtoklói, és ha jól tudom ott az Intelnek nem sok minden terem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Linux haladóknak
- Parfüm topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- BestBuy topik
- Autós topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ha nincs biztosítva az éves forgalom segbe fogják rugdosni a vezetőket, nem engedhetik hogy pangjon a piac.