Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz #90088192 #33 üzenetére
"Vagyis nem akarod 20 évig egy hard diskdrive on tartani az adataidat."
Te most direkt mindennek az ellenkezőjét mondod mindennek? Trollkodni jöttél?
"Ergo max 5 évente veszel valami nagyobbat amire átmasolod aztán le van tudva."
A te szinteden lehet hogy ez megoldható, mert nem hinném hogy 1 db-nál többel rendelkeznél. Maradjunk annyiban hogy nálam nem. Bár ha utalod a lóvét...
"Azt sejted ha eltűnik a hélium akkor nem egyből halál hanem kb lemasolhatod a tartalmát és még akkor is marad élet benne."
Azt ki garantálja neked hogy csak akkora lyuk keletkezhet amin csak a hélium fér át, de a levegő nem tud visszafele jönni? Mert a hélium pont azért kerül bele hogy olyan közel lehessen rakni a fejet a tényérhoz, amilyen közel levegővel nem lehetne. Ha ebbe a rendszerbe mégis engedsz levegőt, azt nem nehéz belátni hogy ott már csak a szelektívbe elszállítás marad. Esetleg a Kürt.
(#34) citkar:
"Szerintem eddig is volt bennük elég sok dolog, ami elromolhat és kell a működéséhez."Igen. Épp ezért nem kell mégegy. Ha nagy a veszélye hogy a villamoson kizsebelnek, akkor nem az a megoldás hogy keresünk egy tolvajt és előre odaadjuk neki. Szerintem. Én sose mondtam hogy a szivárgás az egyetlen veszély, már az 1. hsz-emben is úgy szerepelt hogy ez "is". Kell mint púp a hátra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
- Samsung 860 EVO 500GB
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest