Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atocha
senior tag
válasz
hyperspace #11 üzenetére
Nos akkor elnézést, nem is veled volt a baj, hanem inkább rosszkor voltál rossz helyen és nálad telt be az a pohár.
Bocsi!
Van olyan aki sajnos nem poénkodik vele és írás alapján nehéz néha megítélni, hogy ki az aki poénkodik és ki az aki nem.
[ Szerkesztve ]
-
Fiery
veterán
Mobilrol (Safari es Chrome alatt is) nezve qrva rondak ezek a tablazatok, es kilognak jobbra. Nem lehetne ezzel valamit csinalni?
-
Bishi
tag
válasz
hyperspace #11 üzenetére
Nekem viccesen jött le amit írtál, nem bántónak, csak jó téma indító, hogy minden AMDs cikknél valaki megjegyzi. Azért sem tettem offba a megjegyzésem, mert jó lenne ha ezek az emberek leállnának a felesleges megjegyzéseikkel. Bevalom a te hozzászólásod nálam más kategória, mert viccnek fogtam fel.
-
hyperspace
őstag
-
Bishi
tag
válasz
hyperspace #1 üzenetére
Most komolyan miért kell minden AMDs cikknél Abu-t felemlegetni? Nem is értem... Inteles cikkeket is ír.
Az más kérdés, hogy az Intel manapság nem ad annyi hírt, ha meg igen, az is milyen. Nem Abun múlik, hogy melyik gyártó hogy szerepel. Nem vagyok egyik oldal fanja sem. Szeretem Abu cikkeit, kicsit hozzáértőként is jó olvasni őket, kellően részletesek és érthetőek. Respect Abu85[ Szerkesztve ]
-
Lacc
aktív tag
Nem lenne egyszerűbb mobil CPU-kat használni itt is? Fogyasztás, Órajelet nézve, és még a szálak száma - úgy ahogy majdnem ugyanaz, igaz a cache mérete itt nagyobb.
De kell erre a területre, hogy ilyen magas legyen a cache mérete?Nekem beágyazott rendszerek alatt inkább a mikrokontrollerek, mikroszámítógépek jutnak eszembe, nem ilyen nagy teljesítményű processzora.
-
ttt
senior tag
V1202B (2 mag) 2,3/3,2 GHz 4 2400 MHz 3 100 MHz 12-25 W 1Gb
Az a 100MHz nem elírás?
-
Atocha
senior tag
válasz
hyperspace #1 üzenetére
A rosszindulatusagnak nincs hatara.
Ha nem tetszik az ájemdé, Abu vagy a prohardver, minek olvasod es kommenteled?Csak ugy kerdem... Erted...
( ne gyere azzal hogy poenkodsz. Kicsit uncsi mar minden Abu Amd cikknel ezt olvasni.)
-
User64476
őstag
válasz
hyperspace #1 üzenetére
Mondjuk tesztre nem sikerült kapni az 5 2400gből meg a 3 2200gből, úgyhogy ez kevéssé valószínű...
-
rambustibi
őstag
Végre...
-
törölt tag
válasz
hyperspace #1 üzenetére
Ezen a piacon a tíz plusz év simán játszik. Ha a mögé tett gép még jó, nem cserélik. És itt a mögé tett gépen akár autóipari ütközés tedztekhez használt szánok és minden nyalánkságuk is benne van.
-
osztraksajt
őstag
válasz
hyperspace #1 üzenetére
Mondjuk akkor ha egyáltalán vesz valaki belőle, nem csak a szokásos Paper Launch.
-
hyperspace
őstag
Lisa Su: Srácok, írt ma már Abu AMD cikket?
többi: Még nem.
LS: Azonnal dobjátok ki a Embedded procikat!Ha 10 évig támogatva van egy termék, akkor gondolom nem is éri meg lecserélni. Mennyi idő után lesz kimutatható ennek a családnak a terjedése?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az EPYC Embedded 3000 és a Ryzen Embedded V1000 sorozat rengeteg piacra nevez.
- Politikai mémek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Filmgyűjtés
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest