- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Apple notebookok
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Én már azon is oda vagyok meg vissza (sic!), hogy a beszerezni tervezett 6700XT-hez eddig nem találtam FC-blokkot G1-4-ekkel. Bár az sem kizárt, hogy én keresem rosszul... Így lehet, hogy ez is kimarad, és majd a következőből. Pedig már csak pár hónap és talán arra a szintre esik az ára, figyelembe véve, hogy elindult lefelé, hogy ki is akarnám fizetni. A 6800-ast biztos nem fizetném ki, ahhoz meg persze van.
Miközben a sima Pulse 6700XT is 230W TBP, a mostani 7950 meg 200W TBP, és arra meg volt. Helyette jönek az ilyen gagyi játékvizes cuccok.
Pedig kényelmesen beilleszthető lenne a rendszerbe, mert akármit is csinálok, nem tudom a 3700X-szel maxra hajtva őket 65°C fölé fölvinni, még néma hűtés mellett ebben a kánikulában sem. Ha meg tekerek a ventiken, az még mínusz 3-4°, ha a pumpát is gyorsítom... na azt még nem próbáltam a 3700X bekerülése óta...Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
vaakuum
addikt
Én sem értem. Nyilvánvaló, hogy a gpu-k többet zabálnak, mint a cpuk, ehhez képest a cpu-kon kilós tömbök csücsülnek.
Be kellene látni, hogy a VGA is talán ésszerűbb lenne akár 4-5 slot vastagságban, lehetőleg olyan technikával, hogy a meleg nagyját kitolja a házból."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...