Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz
fatpingvin
üzenetére
Pont nem a légszállitás, hanem a statikus nyomás a fontos bordára fújó ventinél. Ház hűtő ventinél már a légszállitás az érdekes.
-
snake1977
őstag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Köszönöm, mindenképp valami komolyabb légnyomású ventillátort vennék hozzá, a víz is elférne végülis a gépházam szép tágas, csak nem tudom hol lehet ehhez valót beszerezni emberi áron, azért túlzásokba nem esnék a költségekkel, pláne mostanság. Sajnos nekem is sikerült lecsúsznom a webshopos vételről 2 nappal.
Egyébként két eredmény hasonlításképp, a 1060-assal ugyan csak high beállításokkal teszteltem anno, de a nitro+ oc rx480/8gb kártyával extrémből is megmaradt egy kép.
-
kenand
veterán
válasz
fatpingvin
üzenetére
A NANO és a MI8 biosában nincs különbség a TPD és a megengedett max hőmérsékletekben.
Maga a NANO van lejjebb véve a Furryhoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest