- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gargouille #49 üzenetére
Oké, ennyi erővel kb. az appok 99%-a ingyenes, hiszen nem fizetsz érte a 0. pillanatban. Csak ha tényleg használni akarod, akkor in-app puchase keretében meg kell venned az adott fícsőrt. Szerintem te is érzed, hogy ez az üzleti modell addig működik, amíg elég sok olyan ember van, aki amúgy fizet az appért. Tehát ez valójában nem ingyenes app.
vagy van aki támogatásra épít (tehát opcionális, hogy fizetsz-e érte)
Te is tudod jól, hogy ez a modell kizárólag enterprise környezetben működik, ott pedig nincs olyan, hogy nem veszel hozzá supportot. Szóval ja, a szoftver ingyenes, de mégsem az.Senki sem mondta, hogy csak a reklámmal lehet finanszírozni valamit. Én azt mondtam, hogy vagy fizetsz érte, vagy reklám. A fenti példáid a fizetsz érte kategóriába tartoznak.
Persze nyithatunk arról filozófiai vitát, hogy mit tekintünk ingyenes appnak. Amit bárki ingyenesen letölthet, vagy ami tényleg nem kerül semmibe teljes funkcionalitás mellett?
-
válasz
Gargouille #46 üzenetére
Igen, és a rábeszélőember lyukat beszél a hasába a gazdának, aki kicsapja a tízmilliókat. Pont mint egy UL-nél.
Ugyan már.
A valóságban tendereztetés van, konkurens árajánlatok, kedvezmények tömkelege. Ezek ipari berendezések, ahol nem az a lényeg, hogy milyen a színe a verdának, hanem hogy mennyi hasznot tud termelni.
#47Gargouille
Miért, mi az alternatíva? -
válasz
Gargouille #42 üzenetére
Ez konzumer piacon igaz csak. Százmilliós traktort nem a marketing fogja eladni. Eleve ezek a cégek nem is folytatnak ilyen értelemben marketingkommunikációs tevékenységet, a sales dealereken keresztül folyik.
Az ingyenes app témához: piaci termékekről beszélünk, nem kommunizmusról.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Gargouille #39 üzenetére
Kapcsolóan az általad leírtakhoz, nemrég egy Podcastban hallottam, hogy ma már egyetlen befektető sem fektet be tőkét olyan Startup-ba, ami nem "előfizetéses modell" -ben gondolkozik!
-
€uro
őstag
válasz
Gargouille #10 üzenetére
Mi abban a gyomorforgató, hogy adott egy lehetőség?! Ha tetszik, élsz vele, ha nem, akkor nem.
Miért kell hőbörögni, ha valami nem szimpatikus? Rá vagy kényszerítve, hogy használd?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Router gondok
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest