Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
Rickazoid #60 üzenetére
Nem kell annak lenni.
A Metro az új Start Menü. Tökéletesen kiszolgálja, és annál több is.
Nem kell a metrós alkalmazásokat használni sem. Mindent tud amit a Win7 és még jobb is, sokkal gyorsabb, ami szerintem a leges legjobb feature egy OS-ben ami kellhet. Ezt azért írtam, hogy érzékeltessem, hogy már ezért megérné megvenni a Win8-at.
A metrós alkalmazások még nincsenek a helyzet magaslatán, de majd fejlődnek, mivel mindegyik frissíthető.
WP telefonomon is mikor megvettem nem volt nagy tudással megáldva, de most már elég sok mindent tud, meg egyre gyorsabb is lett. Az ebben lévő alkalmazások is sokat fejlődtek. Csak azért mondom, hogy ez várható Win8 Metro-n is.Inteles tableten is használható lesz a desktop része a rendszernek, szóval problem solved.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest