Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
Jómagam is másra gondolt a cím olvasatán
Mindegy, azért pendrájvok
•
-
waverider
senior tag
hogy ez milyen unpraktikus, bárhova illeszti be az ember, minimum 3 portot takar ki egyszerre
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Egzee
őstag
Biztos nem 500 darabot gyártottak belőle... Jó olcsó!!!
-
TK36
aktív tag
Málnaillatú pendrive rulez.
De ha már hölgyeknek is szánnak ilyeneket - és az nagy piac -, akkor miért csak 8GB-os kivitelben lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
X@b3e
addikt
Kis helyen elfér - na akkor ezt nem nőknek tervezték, mert tuti első nap elveszítik
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Devid_81
félisten
Eddig is voltak csúnya pendriveok, nemtom ez mitől jobb?
...
-
Depression
veterán
Hát igen, mások vagyunk. Nálam a nőiesség csinos és elegáns, nem pedig rozsaszín össze-visszaság. Ez inkább Paris Hilton és társainak való.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Tyberius
aktív tag
Kolléganőmnek pont ilyen van, csak rózsaszín négyszögek nélkül... a PNY nem csinált mást, mint fogta egy meglévő modelljét, és rátett két matricát - nesze neked női pendrive
-
BITBOYS
addikt
válasz juliabrilke #7 üzenetére
Esetleg DKNY
Tyberius: Biztos beragadt rengeteg 8GB-os pendrájv, esetleg olcsón jutottak hozzá párezer db-hoz
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
mephi666
nagyúr
én is valami teljesen másra gondoltam... csak hát elég cink lenne munkahelyen pl prezentációnál, hogy benyúl a retikülbe, aztán kiveszi és berakja a gépnek, majd lenyomja a pps bemutatót
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
juliabrilke
veterán
Pedig már reménykedtem, hogy valami Hello Kitty edition lesz!
-
BITBOYS
addikt
Érdekes, dolgoznak a marketingesek rendesen?
Limitált darabszám és kapacitás, ez kell a hölgyeknek -
kariad
senior tag
De valami gyémántott is tehettek volna bele és még drágábban adhaták volna!
-
bteebi
veterán
Hát ez nekem nem bejövős (de lehet, hogy csak azért nem, mert nem vagyok nő ). Meg számomra annyira ez a 14/6 MB/s olvasás/írás se annyira meggyőző (bár nem is rossz azért), bár ez a nőket úgyse érdekli annyira.
Épp pen drive-ot akarok venni magamnak, sokat szenvedek rajta, hogy milyet vegyek. Aztán feltaláltam a spanyol viaszt : 8 gigásat még érdemes venni (valszeg épp akkorát fogok), 16 gigásat még talán, de 32 gigás helyett már inkább egy 2,5"-es vinyót vennék - gyorsabb is, és szerintem még kellően kopakt is.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
spirit007
senior tag
A cím alapján én valami vibrációs képességet társítottam gondolatban a pendive-hoz ...
-
sTERNI
senior tag
Ez a pici rés is rég várt már arra, hogy valaki betömje
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
GrandeP
addikt
ÉS ez miért nagyszám?
Egy sima matrica is ugyanezt a hatást keltheti egy kingstonon... még számot is lehet belevésni.NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Samsung 860 EVO 500GB
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest