- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stemplar07 #581 üzenetére
Évek óta van DSD DAC-om, tudom, hogy más a hangzás. Még jobb is lehet bizonyos szempontból, akár egy gyngébb analóg jelút esetén is (ennek a DAC ic-k belső felépítéséből adódó oka van). Ezt már pár helyen kifejtettem, itt a fórumon a céltopikokban, amikor írtam a DAC ic-k belő működséről (fejhallgatós, DAC, és DSD topikban találsz részletes írásokat), amikor 1 bites delta-sigma jelet kap, és hogyan egy multibit pcm-mel (ott is delta-sigma konverzió stb.). De a másság még nem jelenti, hogy nem jár vele együtt hátrány. A valóban jó formátum a DSD128 (csak forrásanyag nem igazán van), mert ott az intermoduláció torzítással is csak 20kHz fölé mászik be az alapzaj nagy része.
Persze én is úgy vagyok vele, hogy azt érdemes hallgatni, ami inkább tetszik, függetlenül attól, hogy mit mondanak az okoskodók.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest