- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Jó telefon persze, csak gondolom éppen ettől fél sok user, hogy nem lesz egy nagy tábora, ahol lehet róla diskurálni. Én sokszor ha veszek valamit, már azt is figyelembe veszem, hogy mekkora tábor van a termék mögött.
Ez van, sajnos ezt a kort éljük. -
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Ez a hivatalos topic-ja a telónak, és csak 160hsz van eddig? Ennyire nem volt kelendő a cucc?
-
tzsolesz
nagyúr
Nekem nagyon tetszik. Sokkal szebb mint az SGS2. A quadrantra meg hasonlókra nem érdemes adni, mert rettentően szórnak. Játékot kell rajta futtatni, és ha az is jól muzsikál, akkor nincs gond. Mondjuk én még a Black-emet sem fogtam meg semmivel eddig.....
SGS2 meg most sem, és akkor sem ért annyit, amennyiért árulják, inkább ez mint az....
Azt valószínűleg 2-3 hónap múlva magasan le fogja sz@rni a Samsung, ennek pedig egy jó darabig még lesz megfelelő support-ja, ami nem elhanyagolható.....Leszögezem tetszik az SGS2 is, de nekem túl drága, nah meg ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest