Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrián0419
tag
Igen megy az angol! De megmondom őszintén nem is igazán foglalkoztam azzal hogy data2sys verziót rakok fel, nem is akartam partición változtatni..Csak frissíteni akartam az androidom erre az új CyanogenMod-ra, és ezt a verziót találtam meg..
Amúgy már a telepítéssel gondok voltak.. Recoveryből egyáltalán nem is tudtam felrakni, (md5 missmath hibaüzenettel fel sem rakta) bár ezen már meg sem lepődtem mivel recoveryvel még soha nem sikerült feltelepíteni romot. Aztán felraktam fastboot módban a szokásos parancsok begépelésével konzolba, de így sem akart elindulni, ugyan úgy megakadt Swift Droid feliratnál.. Aztán találtam egy Flash.bat filet a telepítő img-k mellett ami automatikusan feltelepítette a romot fastboot módban.. Így nagy nehezen el is indult, csak utána meg marketről alig tudtam telepíteni progikat, mert install-nál vagy kifagyott vagy újraindult a teló.. Nyomattam neki a beállításokban egy gyári beállítás visszaállítást, újraindult a teló, de megint megakadt Swift Droid-nál és nem indul. Újraraktam az egész romot, factory reset és megin ugyan ez.. Akkor megpróbálok egy másik verziót felrakni.. Remélem ez megoldja a kifagyás dolgot.. Köszöntem szépen a segítséget!
-
Adrián0419
tag
De igen! Pontosan: CyanogenMod 7.1 v2 RC3 d2s (Android 2.3.5). Valamit elszúrtam volna?
-
Adrián0419
tag
Felraktam újra a romot, gyári beállítások visszaállítása, újraindul, és swift droidnál megint megáll.. Ilyen nincs!
-
Adrián0419
tag
Na factory resetet el is felejtettem.. Viszont benyomta, most meg bejön hogy Swift Droid és nem megy tovább..
-
Adrián0419
tag
Sziasztok!
Nemrég raktam fel a telómra a CyanogenMod 7.1-et és azt a problémát vettem észre, hogy amikor telepíteni akarok market-ről, install-nál kifagy a teló vagy újraindul.. Valaki nem tud valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest