Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
akope13 #45371 üzenetére
setcpu kell hozza, changelogba benne van. Smartass governort javaslom. Nekem a sebessége megfelelő (122-768 smartass), gyorsabb mint mm sdsl final, de ugye friss telepites....
darál0w: elég sokminden, közel sem minden 100% (pl. beautiful widget animaciok be se jonnek), de ha a deepsleep tartosan mukodik akkor marad fenn nekem.
lazlo16: fenykepezni lehet vele, de nincs preview es a gyari galeria is xarakodik (market -> quikpic)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
akope13 #45086 üzenetére
Valamilyen rendszercuccot nem tirhítottál le róla? 1-2 emberke xda-s forumban jelezte hogy fagy a redony, eros a gyanum hogy valami gyorsitoscript (v6) vagy valami letorolt cucc miatt van. En nem tapasztaltam ilyet, azota van fenn a rom miota megirtam logoutos cuccot. Xda-n atmeneti megoldaskent marketrol ajanlottak valami redony-ujraindito-cuccféleséget.
-
válasz
akope13 #41805 üzenetére
Én pedig a Google Nexus S-el és az SE Xperia Neo V-vel (meg a simával), egy ideig pedig a ZTE Skate-el a hatalmas kijelző és alacsonyabb ár miatt. De sajnos hiába a jó ROM, soha nem hozza azt a sebességet, mit az első kettő...(majdnem kétszer annyiért...). Viszont meglepő, de ez a flashelés megtette a hatását...de sajnos látszik, hogy a Gingerbread már igazán kapacitív készülékekre készült. Vagy nem tudom, mert sok esetben nincs rezzenés. Például a Go Launcherben az UI felületen seholsem. Sajnos kicsit idegesítő, hogy nem kapok visszaigazolást ha megbököm a kijelzőt, és valami interakciót váltok ki...
-
válasz
akope13 #41802 üzenetére
Én is kérdeztem, de még mennyit. Körülbelül három hónapig jártam körbe a témát, vártam a fejlesztéseket, a hibajavításokat, sok dolgot többször is megkérdeztem, csak hogy biztos legyek.
Azt viszont tudom, hogy a következő telefonom olyan lesz, amire van Cyanogen ROM, egyszerűen annyira jók a kiegészítések, hogy csodálkozom, hogy a Google nem vásárolta fel és építette be a hivatalos kiadásokba az újításokat.
-
-
apaszka
veterán
válasz
akope13 #41741 üzenetére
Ruszkik szeretik ezt a márkát! Nekem is bevált!
-
apaszka
veterán
válasz
akope13 #41743 üzenetére
Az mit jelent? Kikapcsolásig? Én hallotam egy verzát ami jól működik!
Először kikapcsig
másodszor 3/4 ig
harmadszor félig,
negyedszer negyedig hagyd merülni,és onnan fel tele 4200mA ig! Aztán faxa lesz! Én így csináltam ,nekem jó! Ja ezért nem rakom fel a 3 ast ! SDSL v2 jó nekem! -
buktagt540
senior tag
válasz
akope13 #40701 üzenetére
Felraktad a hunmodkdz-t és használhatatlan mert folyamatosan hibaüzit dobál?és gondolom a recoveryt sem tod így feltenni.megoldás:
fastbootban teló indít,gépre rádug,gép felismeri,fastbootflashert leszeded,betallózod a romot és a recovery img-t és flash.utána wipe mindent
így lesz recoveryd meg 2.3.7es romod!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Politikai mémek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest