Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
gibi.david #48 üzenetére
Én laptop hiányában telefonról wifin keresztül netezek, és szerintem teljesen jó. Mert a telefon mindig nállam van, de ha lenne laptopom, azt nem tudnám akárhol elővenni
Most néztem meg jobban és akkor láttam, hogy van benne. Amugy még az is tetü lassú netezésre. Én 5 megabites wlan hálókon szoktam elég sűrün netezni és pik pakk betölt akármilyen weboldalt.
-
Jégkokó
veterán
Ezzel nem lértek egyet, mivel már 3 éve elérhető itthon is a 3g erre az lg kihoz egy olyan telefont, amibe még EDGE sincsen, csak a jó öreg GPRS, ezt én nem fejlődésnek nevezném. Szerintem már kicsit égő ha egy uj telefon csak az elavult GPRS-t tudja csak.
Az alig elérhetőröl annyit, hogy több mint 150 nagyobb városba és számtalan kisebb településen érhető el a 3G/HSDPA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Vártuk, megérkezett, örülünk - a KF510 ugyanis szép és jó. Plusz figyelmeztetés is a konkurenciának: az LG bizony ott van a nagyok között!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Horgász topik
- Last Epoch
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest