- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Fujifilm X
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
#27813376 #13146 üzenetére
Én lassan 3 hete használom G2-vel az enyémet. Én 2 naponta este töltöm, úgysem órával a kezemen aludtam soha, ezt is le tudom rakni a SAJÁT töltőjére, nem halok bele. Nekem be van állítva, hogy ha csatlakoztatva van a telefon akkor a teló ne jelezzen semmire a zsebemben. Az óra rezeg, felvillan. Ha érdekel az értesítés akkor megnézem telefonon (vagy akár az órán is ugye, mert lehet lapozni rendesen), ha nem akkor elhúzom oldalra és voila, meg sem történt
Hívásra. Van bluteooth headsetem. Kocsiban mindig rajtam van, egyszerre van csatlakoztatva az óra és a headset. Hívnak, megnézem az órán, hogy ki keres és felveszem vezetés közben mondjuk az óráról. (Blutetooth stereo headset zenéhez, nem pedig telefonáláshoz, ergó a füles a fülemben a vezérlő pedig a kabátom zsebében, ruhám alatt stb.)
Hasznos kis kütyü ez hidd el.
Ja és ezer meg ezer stílust be lehet rajta álíltani. Igaz, a legtöbbet XDA-ról letörölték különböző jogok miatt (Rolex, TAG Heuer stb.), de van egy kínai fórum ahol 1000000000000000 van körülbelül.Két személyes kedvencem van egyébként
Ez az egyikszerk.:
Ja, van rá rengeteg app. Böngésző, launcher, játék(!!), számológép, naptár, kb minden. A kedvencem az, ami a telefon kameráját használja. Hogyan kell elképzelni: telefon TELJESEN sötét kijelzővel marad, viszont az órán látod live-ban, hogy mit lát a telefon kamerája. Tudsz fényképezni első,hátsó kamerával, vakut ki-be kapcsolni stb. Nagyon baba szerintem, bár igazából feleslegesnek is mondhatnánk, de eyecandy, mint az egész óra...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest