Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raysen623

veterán

válasz [CS]Blade2 #126 üzenetére

Emlékszel még mit mondtak az első iPhone-ra? Maga a nagy Steve Ballmer is halálra ítélte, sőt kiröhögte a terméket mondván még egy keyboard sincs rajta. A végeredményt jól tudjuk. CPU oldalon ez nem a legjobb példa, DE az AMD szerintem leginkább ott kúrta el, hogy azt hitte a hw majd eladja magát (Apple mindig is komplex megoldásokban gondolkodott). Hát nem így lett, most csinálhatják a Zen-t amiről majd elválik mire lesz elég.
    A VGA piac azonban megint más tészta! Itt most kissé megfordították a dolgokat: előbb kialakították a keretrendszert, közben fokozatosan készítik hozzá a hw-t. Azt meg ne mondja nekem senki, hogy az NV nem állt neki, mert ők is belehúztak a DX12 és Vulkan API miatt. Lehet már több olyan fejlesztésük is van, amiről még nem is tudunk. Én ugyanis nem tudom elképzelni a hirtelen váltást az architektúrában, ami elsőre maga a tökély lenne. Ettől függetlenül kellő marketing miatt ez sem fog működni AMD-nek. Meg lehet nézni mit művelnek a zöldek. Bemegyek egy számtech boltba és nem látok kirakva AMD VGA-t, csak NV van a polcokon. Rákérdeztem van-e, mire azt felelték persze, de a raktárban. Ez vagyok én, meg te. Az átlag azonban mit lát meg elsőnek? Hát persze hogy azt veszi meg.

• GeryFlash

veterán

válasz [CS]Blade2 #126 üzenetére

,, Mintha azon akadnának ki, hogy miért nem mennek a lovak benzinnel, mikor még mindenkinek lovaskocsija van, de GCN lovaskocsit úgy akarják beállítani, hogy az majd egyszer csak autóvá válik a jövőben, és nem kell azokat a lovaskocsikat majd lecserélni autóra."

Made my day :DDD

Új hozzászólás Aktív témák