Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Emlékszel még mit mondtak az első iPhone-ra? Maga a nagy Steve Ballmer is halálra ítélte, sőt kiröhögte a terméket mondván még egy keyboard sincs rajta. A végeredményt jól tudjuk. CPU oldalon ez nem a legjobb példa, DE az AMD szerintem leginkább ott kúrta el, hogy azt hitte a hw majd eladja magát (Apple mindig is komplex megoldásokban gondolkodott). Hát nem így lett, most csinálhatják a Zen-t amiről majd elválik mire lesz elég.
A VGA piac azonban megint más tészta! Itt most kissé megfordították a dolgokat: előbb kialakították a keretrendszert, közben fokozatosan készítik hozzá a hw-t. Azt meg ne mondja nekem senki, hogy az NV nem állt neki, mert ők is belehúztak a DX12 és Vulkan API miatt. Lehet már több olyan fejlesztésük is van, amiről még nem is tudunk. Én ugyanis nem tudom elképzelni a hirtelen váltást az architektúrában, ami elsőre maga a tökély lenne. Ettől függetlenül kellő marketing miatt ez sem fog működni AMD-nek. Meg lehet nézni mit művelnek a zöldek. Bemegyek egy számtech boltba és nem látok kirakva AMD VGA-t, csak NV van a polcokon. Rákérdeztem van-e, mire azt felelték persze, de a raktárban. Ez vagyok én, meg te. Az átlag azonban mit lát meg elsőnek? Hát persze hogy azt veszi meg. -
GeryFlash
veterán
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
,, Mintha azon akadnának ki, hogy miért nem mennek a lovak benzinnel, mikor még mindenkinek lovaskocsija van, de GCN lovaskocsit úgy akarják beállítani, hogy az majd egyszer csak autóvá válik a jövőben, és nem kell azokat a lovaskocsikat majd lecserélni autóra."
Made my day

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Energiaital topic
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest