Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LifeSpirit
tag
Sziasztok!
Egy haverommal erősen gondolkozunk hogy megvegyük mind2en gammát!
Mert minek szenvednénk törtel..?!
Csak biztosítani szeretnénk egy állandó magyar aktív(enyhén kocka) társaságot 5-6főst
hogy ne unjunk rá a játékra.
TS3 szervert tudunk biztosítani..
Kérdésem lenne az hogy van e kialakulóban egy ilyen társaság?Tescoban most mennyi is? :S
-
Worker
aktív tag
Hopp, ezt a sima L4D2 totyikba akartam, csak mellément...

-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Az akció nyomán nekem is van egy L4D+L4D2 párosom, viszont nem igazán vannak ismerőseim, akikkel tudnék együtt játszani, akár campaignt, akár versust...
Ha valaki(k)hez becsatlakozhatnék, vagy valaki szintén embert keres, akivel együtt L4D-zhetne, akkor írjon rám steamen (Workerman néven leledzem ott)!
-
Dzsiforsz
tag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Szia! A steam nem enedi nekem megvenni a játékot, tudom hülyén hangzik de így van. Szóval valahogy aktuális még a 4 pack?
-
Dzsiforsz
tag
Igazából nem értem a steamet. Tegnap óta folyamatsoan próbálom megvenni a játékot, és nem és nem engedi. Sem paypallal, sem clickandbuy-al, még úgyse ha bankártyával fizetnék. Különbözö hibákat ad, de nem engedi. Aztán regisztráltam egy másik accountot de úgysem enged..... Ilyenkor segithet a costumer service?
-
leonis
csendes tag
Ha valakinek kell egy Left 4 Dead 2 elég jó áron keressen meg priviben. Lett egy felesleges példány, 1000Ft-ért viheti.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Neurotic16
üzenetére
Mi nyomjuk a TF2-t meg a L4D2-t is. Ha gondolod, keress rám steamen. (asszem csak simán Norissz néven
) -
-
válasz
Neurotic16
üzenetére
Lépj be az egyik haverod accountjába, és ott vedd meg (vagy inkább menj el hozz, vagy ő jöjjön el hozzád, és lépjen be a saját accountjára). Jobbat nem tudok.
-
Neurotic16
csendes tag
-
Sontir Fel
őstag
Már régen vártam erre, vásároltunk is vagy 5 darabot

-
Dzsiforsz
tag
Hello!
Megszeretném venni a játékot de steam ezt irja a vásárlás végén:
An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact Steam Support.
Paypallal fizettem volna....Esetleg valaki tudja, hogy ez mért van, vagy azt hogy meddig tart ez az akció?
-
leonis
csendes tag
felkeresem, köszi
-
leonis
csendes tag
Szia, tudna valaki segíteni?Kérhetném segítséget? Csak hét közben van akció, és nekem jöv héten lesz fizum, a játékot meg nagyon szeretném megvenni, főleg most hogy ennyire olcsó. Ki tudna valaki segíteni? Jövő héten meg visszautalnám az árát. Gift-be megvenné nekem, én pedig jövő héten visszafizetném neki az árát. Kérem segítsen valaki, nem akarok lecsúszni az akcióról, tuti karácsonyig megint nem akciózzák le, ez az akció meg már nem lesz jövő héten. ha valaki segítene vegyen fel msn-en: juhaszjani@citromail.hu
-
creedszl
senior tag
bakker tegnap 7,5 euro volt mondom süti,megveszem erre ma 4,75....picsába...
-
7
addikt
Szerintem szerencsés lett volna megemlíteni azt is, hogy az új DLC, a Sacrifice apropójából van a mostani 66%-os leértékelés.

-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Akit érdekel egy négyes pack az írjon privit!
-
munky
őstag
Igazad van, nálam is ezt írja. Ellenben ha csak a sima L4D2-t teszem a kosárba akkor ott engedi az ajándékozást. Érdekes. Ez a négyes csomag valószínűleg nem átruházható

Esetleg valamelyik haverod Steam fiókjával megveszitek még az lehet egy megoldás, jobbat sajnos nem tudok.

-
LackoMester
addikt
Na ennyiért már megveszem.

-
m0py
tag
en mar megvettem regebben, de most a haveroknak akartam venni egy 4pack-et, viszont nem engedi, merthogy nekem mar megvan.
valakinek van otlete?
(azert vennem en, mert a tobbieknek nincs paypal acc-ja) -
Fortissimus
őstag
mar toltom is, ennyiert nem hagyom ott

-
Zsoccc
senior tag
válasz
talpalavalo
üzenetére
Minden hét közepén és hétvégén van steam leárazás! Jól gurul ott a szekér nem kell őket félteni.
-
talpalavalo
aktív tag
Mostanában igen sok a leárazás
még kezdem azt hinni hogy nem gurul az a szekér 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest