Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
janos1988 #195 üzenetére
Az összes mobillal (nemcsak Apple, hanem droid, WP, BB stb.) is szokot gond lenni. Ezt jelenti a tömegtermelés. Lásd az LG óráját, amit vissza is vont. Talán az nem szégyen a cégre nézve?
Itt meg arra számítok, hogy majd x-y sorozatszám közötti terméket visszahívnak és azokat újra cserélik, vagy a pénzt visszaadják.
-
Lajos8721
csendes tag
válasz
janos1988 #195 üzenetére
Tényleg igy van
alig van valami a termék palettájukon és már mindegyiknél van valami gond,,talán bumpert/védőkeretet szabad csak náluk biztonságba venni de az is 10 ezer+ az apró iphone 4-hez
(még jó hogy simulékonyak ha árcsökkentésröl van szó egy 5 éves terméküknél)
Majd kaptok a phil schiller-töl hogy rosszul dugtátok a konnektorba,vagy mert bal kézzel tettétek ezt
-
Dexar007
veterán
Szerintem a többseg rosszul dugja töltöre.
Votma?
-
janos1988
addikt
Néhány készülék és egyre több galiba. Mi lenne ha néhány százfajta készülékük lenne...
-
HaZse
őstag
Figyelj! Először is olvasd el az ÁSZF-et, amiben benne van, hogy mennyi idő is áll rendelkezésedre a szerkesztésre.
Ezért segítek egy kicsit:
"Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
Forrás: [link]
-
Tehát kikerül a piacra úgy egy ilyen méreg drága cucc, hogy soha senkinek a tesztek alatt nem tűnt fel, hogy lefagy. Ezt nem tudom hova tenni. Ülj le 1-es kategórai! És nem csak apple műveli.
-
fornettisuti
veterán
megéri az árát, én csak nevetni jöttem
-
ToMmY_hun
senior tag
Attól hogy drága még belecsúszhatnak hibák a szoftverbe. Nem értem miért olyan nagy probléma ez, pár hét múlva kidobnak egy frissítést és a feledés homályába vész ez a baki is. A hardveres hibákkal van nagyobb gond, mert azt egy cseppet költségesebb javítani.
-
Firedaddy
tag
"Prémium kategória"
-
Obyboy
addikt
válasz
kameraman77 #151 üzenetére
Ha direkt tette bele akkor inkább reklámfogásként tudnám elképzelni. Ha megjelenik egy új készülékük ami "a világon a legjobb" és legdrágább de hibátlanul teszi a dolgát arról nem beszél senki, max a szakmai oldalakon megjelenik egy cikk és pont. Így viszont, hogy lefagy ha töltőre dugja a júzer (vagy pl anno a térerő gondok) 100% hogy minden portál szakmaitól a bulvárig félkövérrel címsorban hozza, hogy az új almás cuccal (megint) baj van! Mivel jól tudjuk, hogy a negatív reklám is reklám így a lehető legkevesebb összeg ráfordításával a legnagyobb reklámot hozták össze. Pl anno senki sem beszélt volna fele annyit sem az almás térképről ha nem hagyják benne a gyerekbetegségeket. Természetesen a "hibát" a lehető legrövidebb idő alatt javítják a rossz készülékeket pikk-pakk cserélik így futnak még egy kört a hírportálokon mikor bejelentik, hogy a hibát javítottuk és a problémás készülékeket cseréltük.
-
atike
nagyúr
válasz
Lajos8721 #162 üzenetére
Hű.
Azt te honnan vetted, hogy nekem van akár egyetlen almás termékem is? Nincs, és nem is lesz. Különböző okok miatt de az biztos, hogy nincs rá szükségem, nem az én világom.
De attól még tudom objektíven - trollkodás és fikázás nélkül látni a dolgokat... Én igen.
Ha nem mondom azt, hogy "sz*r az ájfón" vagy "sz*r az ájpad" akkor már én is alma párti vagyok? Nem.
Nem vagyok az és nem is leszek soha. A véleményem írtam le ami szerintem nagyban fedi a valóságot.
Peace.
-
válasz
Lajos8721 #171 üzenetére
ez a belassításos duma elég nagy butaság.
ne várja már el senki a 3 - 4 éves hardvertől, sokkal gyengébb cpu és gpu, fele vagy negyed ram...stb. esetén, hogy úgy fusson a legújabb ios verzió, mint a régi, hiszen grafikusan és funkcionálisan is sok újdonságot kapnak az újabb és újabb ios verziók, amik alá megfelelő hardver kell.
a 4 éves 4s típus tulaja örüljön, hogy ennyi idő elteltével kap egyáltalán frissítést...vannak/lehetnek hibák, minden gyártónál becsúszik ilyen, a legjobbaknál is, javítják majd, de ami itt megy egy/a probléma kapcsán, az már túlzás.
igaz ez persze nem csak a szélsőségeket felhozó ellentáborra, hanem az "ellenlábas" gyártó negatív híreit hangoztató "apple védelmezőre" is, mert például az ipad pro kapcsolódó hibája rendeltetésszerű használat mellett jelentkezik, egy note 5 telefonba fordítva bedugott és úgy beszoruló s pen pedig nem, így ott a felhasználó okozza a problémát.
illene helyén kezelni a dolgokat. -
Hunt3r22
őstag
Nézz bele az összes almával kapcsolatos hírbe, mindenhol csak a fikázás megy, akár a nyereséges negyedévükkel kapcsolatba, akár i6s / i6s+ tesztnél stb. Mindegy, nem jött át a lényeg amit akartam érzékeltetni a mondandómmal.
Mivel emberek vagyunk, ezért mindenhol előfordulhatnak hibák.
Extra utána járásról pedig annyit, hogy bepötyögöd a gugliba és elsőnek be is adja.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Lajos8721 #167 üzenetére
Hal' istenek D Tomi "az internetet terjeszti" EU-s elvarasi alapon. Latom nalatok is bekotottek.
vagy csak az edukalas volt tul eros
vagy pont gyenge. Kicsit olyan vagy, mint akinek azert kell egy szubkulturalis azonosulas, mert szuksege van a csordaszellemu eros csapat kepere.
-
Hegasus
senior tag
válasz
mazsi1911 #133 üzenetére
wáóó, sokat kell még tanulnod ifjú padawan. reméltem, hogy személyeskedő, iróniával tűzdelt hozzászólásomat nem veszed magadra, de belesétáltál a csapdájába és mélyebbre talált mint gondoltam volna... a válaszod hangneme arra enged következtetni, hogy nem sok örömöd lehet az életben, és ezt az űrt eme céggel és termékeivel próbálod betölteni, és aki ezeket sérti, az olyan mintha a rokonaidat sértegetnék, bár félek a valóságban az annyira nem zavar, mint eme "androidosok" támadása.
pedig hidd el megannyi öröm van ebben az életben a pénzedet szipkázó cégek nélkül is, például a lányok, ohhh ők minden földi örömöt, sőt nem evilágit is képesek megadni lelkileg és testileg egyaránt. kitartásod és elszántságod példaértékű, csak út közben eltévedtél az élet erdejében és nagyon de nagyon rossz felé használod, ahelyett, hogy istennődet vagy netán gyermekedet, sőt alkotásaidat védenéd így. más valaki megvalósított álamiért rajongsz, ahelyett hogy a sajátaidat építenéd.
no offense, tényleg a te érdekeidért írok, szerintem gyorsan változtass rajongásod középpontján. sose késő, csak erősnek kell lenni! -
vicze
félisten
-
Lajos8721
csendes tag
válasz
#32839680 #170 üzenetére
Ebben igazad van csak nem mindegy hogy androidon egy gyártónak mind a 10 azévi telójának a frissitésével kell foglalkozni szemben az apple 2-jével,,,mert ugye a régebbi modelleket ilyenkor az applenél szokás belassitani (szinte úgy jársz jobban ha nem frissited) hogy érezzed a csere szükségességét,,annó iphone4s ios8 kb alig észrevehető grafikai animációt kapott (egy mezei free launcher megeszi reggelire) mégis úgy szagatott mint julis néni a konyhába,,nem beszélve az ota frissitésekkel elszállt modellekröl ios 8 nál,,,bár már régen volt,,talán igaz se volt
-
Lajos8721
csendes tag
válasz
Hunt3r22 #165 üzenetére
"majd kijavítják szoftveresen"" persze és ez az általatok sárba tiport androidon nem lehetséges ??
Lirion főleg negyed milláért
már meg se merem kérdezni tőlük itt mit kell prémiumnak nézni vagy itt jön képbe esetleg a ""think different"" ??
catroot akad nálatok is sztem.
-
Lirion
addikt
válasz
Hunt3r22 #163 üzenetére
Ez szép. Kb használhatatlan töltőre dugva a cucc, de biztos mindenki csak irigységből meg divatból szólja le ezért le az almát. Lehet, hogy az olvasást a hírrel kellett volna kezdened és nem a hozzászólásokkal...
A teslat ne keverd ide, főleg, hogy ott a rendszer autópályára volt tervezve, de a sok hülye közúton tesztelte... Mindenesetre épp úgy blama az ő esetük is, csak hát a teslat használható az autopilot nélkül is, az ipad pro viszont csak extra utánajárás után kelthető életre.
-
Hunt3r22
őstag
Kommenteket olvasva nem tudom eldönteni, hogy az emberek divatból fikázzák az Apple-t vagy irigységből?
-
HaZse
őstag
válasz
Lajos8721 #157 üzenetére
"Egyébként az applenek már van akkora arca hogy soha nem ismeri el ha sz@rt gyárt,,ez olyan mint amikor a féreg jobs azt mondta az antenna prolémára hogy körbe kell celluxozni
(a 200 ezres telót)
"
Itt azért többnél van, mint egy antenna gate-nél. Amúgy az iPhone 4-nél mikor volt olyan nekem, akkor nálam nem volt gond. De az is igaz, hogy amit ráadtak választ, miszerint rosszúl tartod, azért rendesen kiverte a biztosítékot nálam is.
"Vagy amikor az apple care-es hölgy a 6 hónapos 5s-re azt mondja hogy teljesen normális hogy fél napot bir az akksija (kaksija)
"
Itt azért több dolog is lehetett a hiba. Először meg kellett volna nézned, hogy az akku milyen állapotban van és mennyi töltési ciklus van benne. Ezen kívül még 2 dolog is lehetett a gond. 1.: Beragadt valami alkalmazás és pörgette a procit. 2.: Hardverhibár (alaplap hibás) volt a telefonod.
-
atike
nagyúr
válasz
mazsi1911 #44 üzenetére
Még jó, hogy nem általánosítasz...
És amúgy is, jön felfelé a Move to iOS is...
Már nem egypontos...
És az Apple Music nem is áll rosszul.
Senki nem kötelez a fórum olvasására és használatára...
Azt meg el kell tudni fogadni, hogy Magyarországon az almás termékek a nagy többség szemében egyenlőek a sznobizmussal, pénzszórással, nagyzolással... Így aztán minden ilyen hírnél dominálni fog az érzelmi töltet...
Ez így volt régebben is, most is így van... És esélyes hogy így is lesz...
-
atike
nagyúr
Na ez a durva. Embertelen haszonkulcs, brutális eladási árak. Elvileg övék az egyik legjobb support, prémium minőség, hype, szoftveres és technikai fölény mindenek és mindenki felett. Noha ők "csak" egy-egy telefont és/vagy tabletet adnak ki egy évben (kis túlzással) mégis ilyen dolgok vannak. És elvileg ez nem is apróság. Ilyen blamát hogyan engedhetnek meg maguknak...? Bár szerintem ez sem rombolja a felépített képet, de azért elgondolkodtató....
-
Lajos8721
csendes tag
+1
Igen ez olyan mint amikor a 17 éves kis surmó nyomkod egy agyonyvert festékhibás,bekapcs gomb hibás össze karistolt ájfon 5-öt malteros kantáros gyakszi szettben a buszon és megkérded miért jó ájfont használni : - me' drága
érdekes paradoxon
Egyébként az applenek már van akkora arca hogy soha nem ismeri el ha sz@rt gyárt,,ez olyan mint amikor a féreg jobs azt mondta az antenna prolémára hogy körbe kell celluxozni
(a 200 ezres telót)
Vagy amikor az apple care-es hölgy a 6 hónapos 5s-re azt mondja hogy teljesen normális hogy fél napot bir az akksija (kaksija)
-
Wesder
titán
válasz
Ugye tudod hogy ez nem igaz?
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Ezzel csak az a baj, hogy a cserek (3 napon beluli uj) es a refurb is az elozo keszulekkent folytatodnak. Se + se - kent nem jellenek meg az eladasba. Elobb nez utanna a dolgoknak mielott bullshitehek puffogtatsz.
-
kameraman77
tag
Itt a legtöbben nem látják ez az egészet!
Az apple DIREKT tette bele a hibát!
Így eladott - csak példa - mondjuk 10.000 gépet.
Ebből visszavisznek 5.000-ret, azok helyett ad újra 5.000 gépet és bejelenti év végén, hogy 15.000en használnak már apple cuccot! Ennyi! holott a felhasználók száma NEM nőtt és még vesztettek is a bolton, d e elnyomtak 15000 túlárazott cuccot,ami lényegében ugyanazt tudja, mint egy 40.000-res tablet, de a mai világban a STATISZTIKA minden!
-
phanze
aktív tag
Szerintem nagyon gáz ,ha ilyen hibák vannak egy 300+k-s tabletnél,hiába javítják pár nap alatt...Azt viszont nem értem ,hogy az Apple párton állóak miért vannak ennyire felháborodva,azért ,mert mindenki kritizálja (jogosan)az Applet,ha egy másik készüléknél van ilyen akkor azt ugyan úgy leszolják, mert egy prémium kategóriás terméknél ez nem elfogadható.
-
buvartacsko
addikt
Ja, akkor innentől kezdve fel vannak mentve és ha hibáznak miután kijelentik hogy mindenkinél jobb termékeket csinálnak akkor semmi gond nincs, mert van NBD.
A thinkpaden is házhoz jövős garancia volt, de távol voltam Budapesttől így azt mondtak hogy csak futárt tudnak küldeni gepert.
-
HaZse
őstag
válasz
buvartacsko #124 üzenetére
DELL gépet kell venni NBD garanciával. Akkor nem lettél volna gép nélkül 3 hétig. Ellenben a Dell-nél házhoz jön a szervízes és megcsinálja a gépet.
-
mekka_kola
tag
Nem tök mindegy? Akkor is ez az eddig soha sem látott leg-leg!!! Menni kell érte és tanyázni, hogy a világon először az én kábelemen fagyjon le (képletesen is érthető).
-
HaZse
őstag
Gondolom, hogy az Apple majd kicseréli a hibás termékeket. Azért melyik az a cég az Apple-n kívül, ahol egy elismert hiba esetén az egész eszközt cserélik vagy amikor a makbook repedt házát garancia időn túl is ingyen cserélik.
Amúgy izagad van. Az eszközök manapság gyorsan készülnek és a tesztelésre kevesebb időt fordítanak. Legyen az prémium vagy nem prémium termék. (Persze kivéve az ilyen kézzel gyártott termékeket)
-
Lirion
addikt
válasz
buvartacsko #129 üzenetére
Az ilyen hiba más gyártónál is k*va gáz, de ez nem von le semmit abból, hogy az applenél is ordas nagy hiba. Ráadásul nagyon amatőr hiba és nagyon elvakultnak kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki ne ismerje el.
-
Wesder
titán
válasz
buvartacsko #129 üzenetére
Mondtam hogy az is gáz meg ez is.
-
buvartacsko
addikt
Tök mind1, mindenki nyilván jókat mondd magáról, különben hogy adjnak el bármit ? Azt kellene megérteni hogy nem csak az Apple mondd magarol ilyen csoda dolgokat hanem a többiek is, aztán ok is ugyanúgy hibáznak és hibás termékeket adnak ki, amelyet ráadásul nem is javítanak, hanem olyan marad és kész. Pl t61 pulzáló ventilator, t61-t400-t500 kilazulo zsanér, csak hogy párat említsek, és pont a Lenovo az aki ilyen szöveggel hirdeti a dolgait mint amit fentebb olvastál. Ki fogjak javítani a fagyast meg a beragado gombot is, nem kell aggódni efelől.
-
Wesder
titán
válasz
buvartacsko #124 üzenetére
Mivel èn erről nem hallottam, mert nem folyik a csapból mint az Apple, így nem tudtam azt mondani hogy gáz, mert ez esetben ez is ugyanolyan szánalmas ès ciki.
-
Wesder
titán
válasz
LurkerSheik #123 üzenetére
Az ilyet úgy bírom, "volt egy 3GS-em" ès ezek után az összes Iphone szar szerinte
-
buvartacsko
addikt
Te hogyan hirdetned a saját termeked? Csak úgy kíváncsiságból... "A piac legrosszabb választása!" "Ennél van jobb is!!!!" "Nehogy ilyet vegyél!!!!"
Nézzük csak a többieket!
Legendás megbizhatóság! Hu, volt mar hogy nyár közepén megadta magát Thinkpadem, CPU FAN lehalt 1 év után. 3 hétig szerviz. Utána alaplap hibás lett, és ha benne volt az aksi random lefagyott. Ez egy 400k-s tablet thinkpad volt.
Ejha! A Dell szerint is a legjobbak a saját termékei. Sőt, mindenki más fölé helyezkedik. Érdekes nem?
Tudom tudom, ez nem számít, az Apple rohadjon meg akkor is.
-
-
joey04
titán
válasz
#32839680 #118 üzenetére
Pont ez mutatja, hogy mennyivel kevesebb probléma van, hogy minden hibáról cikkek sorozata jön le, és ti trollok minden apró hibára élvezettel vetitek rá magatokat. Mondjuk nem hibáztatlak titeket, hiszen mivel jóval kevesebb a hiba, így ki vagytok éhezve minden ilyen hírre ez látszik a kommentek számából
-
no more
veterán
válasz
buvartacsko #113 üzenetére
ha Apple fagy le 400 ezerért akkor gaz
Így van. Ultra gáz. Bár, inkább szégyennek hívnám.
-
Wesder
titán
válasz
buvartacsko #113 üzenetére
Ne zavartasson, hogy az MS nem azt mondja neked hogy: "A mi cuccunk a legjobb, ès mi vagyunk a legjobbak" ez ezèrt gáz, mert kèpmutatóak. Az is gáz ha az 1M gèp lefagy, de nem úgy van promózva hogy annál nincs jobb...
-
buvartacsko
addikt
Ja értem, ha Apple fagy le 400 ezerért akkor gaz, ha más gyártó fagy le akar 1 millaert az meg nem para, érthető hogy szegény fejlesztők nem tudtak drivert csinálni Windows alá.
milyen új felületet akarsz de komolyan ? Az appoknak kell kihasználni a helyet, nem az ikonokat nézed egész nap.
-
Az appelt ismerve gyorsan ki javítják a hibát és küldik a frissítést ahogy régebben is tették.
-
gerii
addikt
válasz
buvartacsko #110 üzenetére
Azért az nem ugyanaz, Apple saját HW saját SW, évi 1 készülék, qrva drága is, akkor legyen is mire fel. Ahogy olvastam a Pro-ra nem csináltak hozzáillő felületet sem, szóval ez így Droid 2.3 tablet szindróma.
-
Itt a tel, kinek tunik fel egy kis fagyas...
-
Eszleny
aktív tag
válasz
#32839680 #15 üzenetére
Sajnos a Surface sem jobb. Pl. beragadó billentyűzet, Surface Book problémák.
Nekem Surface 3-m van és pl. van mikor alvásból felébresztve nem ad ki hangot (ez elég ritka, de előfordul) vagy sokkal gyakoribb, hogy nem akar felcsatlakozni a wifi hálozatra (Eszközkezelőben a wifi letilt és engedélyez segít), a kapacitív windows gomb időnként nem érzékel, random lefagyás stb.
Ezzel nem akarom felmenteni az Apple-t, csak sajnos az a tendencia, hogy a prémium termékek esetén is kell várni, míg kiderülnek a hibák és kijavítják őket s csak után szabad őket megvenni.
-
Crafter32
őstag
válasz
#32839680 #72 üzenetére
+1
Pontosan így gondolom én is. Az Apple azt kommunikálja, hogy én Isten vagyok, mindenki más bolond. Apple a legjobb, más nem létezik vagy nincs jövője. Nincs itt semmi troll duma amikor egy majd 400.000 forintos isteni gép lefagy és szerintem a többségnek fogalma nincs mit kezdjen utána a nagy darab téglával hirtelen. Sokan csak a reklámokat megnézik, megveszi és használni szeretné, hisz a reklámokban azt mondták ez a "legjobb". Trollkodás, hogy ilyenkor visszaszól az ember?
Én biztos visszakérném a pénzem. Otthon nagy örömmel használnám, esetleg megmutatom 1-2 kollégának majd puff csak egy téglát fogok a kezemben 3-4 kilóért?! Az ideg biztos elkapna engem, persze lehet sokan mosolygósabbak nálam: Ó semmi gond majd utána olvasok mi lehet a baj neten és az Apple pár nap múlva úgyis kijavítja a hibát. Addig meg elfér stelázsin lekvár alatt... -
-Skylake-
addikt
válasz
mazsi1911 #44 üzenetére
Szarszamszung nem arul tabot azzal a szoveggel , hogy ez aztan munkaeszkoz , 1100euroert... egyebkent profilodat latva gondolom most mindenki belegazolt a lelkedbe . Nem az a gond , hogy az apple szar ,mert abszolut nem az. Igenis premium termekeket gyartanak , csak kurvara nem olyan premium ahogy azt magukrol gondoljak
#15 : a virtualis bill hibaja , nem a fizikaie.
-
Aucor
senior tag
Szóval ez sem volt tesztelve megjelenés előtt. Olyan nem létezik, hogy egyetlen egy tesztelőnél sem jött elő ez a hiba...
-
tescodr
aktív tag
Ez az egész csak azért vér ciki mert egy prémium gyártó,prémium termékéről beszélünk.Ezt nem lehet ennyivel le tudni hogy oké majd javítják,remélem vissza veszik a hibás darabokat,hisz munkaeszköz ha valaki emiatt nem tud dolgozni az már tobb mint kellemetlen.
-
Halkow.
senior tag
Ez az új hype stratégia akkar lenni, hogy minnél többen kipróbálják és több fogyjon.
Emlékszem tavaly amikor bejött a "bandgate botrány"
Sorra mindenki rohant a kipróbálni a 6+ -t, hogy valóban hajlik-e, aztán ennek az ingyen reklámnak köszönhetően még több fogyott belőle... -
Robert_F
tag
válasz
Lord Sidious #96 üzenetére
(3gs-t hasznaltam anno, nem volt rossz, de mint fentebb irtam...) : )
-
sxxorp
őstag
kamu az egész. most vettem ipad pro-t. nem történik semmi, ha megnyomom a shift-¤¢$©¥]°@"@#=!#/$¤¤\~¡%¢|°°°¥^®™©|%«»»^¤\~%¢¡¤.¤[]%¡¢%%>£®™€€&@"/#]~\¤¤¡¡%#****!!!!!!!
-
Robert_F
tag
Meg csak annyit, hogy ne hagyd magad felrevezetni ha netan megnezed a profilomat, hosszabb idon at hasznaltam szifont is, de az androiddal nagyobb szabadsagot kaptam. : )
-
hemaka
nagyúr
Ciki, de gondolom gyorsan javitani fogjak, ez el is varhato toluk.
-
zdanee
őstag
"You are chraging it wrong!"
-
sylar007
csendes tag
Dehogy nem. Elég csak letölteni az alkalmazást, és már értékelhet is a felhasználó, a Store azt már nem ellenőrzi, hogy tényleges használat történt-e. A két Apple appnál elég sokan "menőztek" is azzal, hogy bizony ők letöltötték csak azért, hogy kipróbálás nélkül adhassanak rá 1 azaz egy csillagot.
-
QwErTy42
addikt
Nem értelek. Lehet hogy csak nem vagyok még elég hülye így a nap végére...
Szóval. Ezt most az amcsik rontották el. Nem a beszállítót kell ilyenkor cseszegetni.
Ellenben simán leszarozhatom sok esetben a kínai termékeket, amit kínaiak ellenőriznek minőség szempontjából, mert ők nagyon szeretnek ám sumákolni és szart kiadni a kezük közül.
Az már más kérdés, hogy a Világ egyre inkább a kici-ócó-szar-kíanai felé megy filozófia tekintetében (lásd autóipar) és az ügyeskedők tudnak érvényesülni a sok fillérb-szó vásásárló miatt.Nekem nem kell magyarázni ezt az iparos, beszállítós dolgot, mert abban dolgozom már egy ideje...
De ez már nagyon off.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
#32839680 #80 üzenetére
Teljes mertekben ertem amit irsz, es sok reszevel egyet is ertek. Apple user-kent (nem akarok nagykepu lenni, de szvsz en a power user kategoriaba tartozom) "zavar" a fanatizmus. ES "zavar" az is amikor egy ver pistike 0 IT tudassal kritizalja az iOS-t es az Apple-t vagy barmely mas OS-t, vagy gyartot csak, mert o le tud tolteni egy APK-t es mar hackernek es IT mernoknek hiszi magat. DE ezt nem kell senkinek magara vennie, inkabb nevetni egy jot
Az Apple haza tajan is megvan a gebasz, sok modellel van problema x-y teruleten. Pl.: i5 black lepattogzo vegyi/elektoromos uton felvitt festes, fokapcsolo IC kabel, kamera, i6: rossz illesztesu kilejzo panelek tomegei (nekem 6-bol 6 esetben volt szopo
) most jon a 7. Csere. (Az is igaz a termek support legalabb peldasan jo, de ezert az arert mar elvarhato is szvsz) ezektol fuggetlenul nem szabad elfeledni, hogy nincs tokeletes mernoki mestermu, nincs tokeletes eszkoz. A gyartoi kommunikacio viszont sokat szamit egy hiba eseten, es ez az Apple fronton Tim Cock idejeig eleg "kedves, es cuki" volt. De egy ceg nem teheti meg a nyilt beismerest ameg ki tud bujni reszben is. Mert, akkor a felepitett arculat dol zugba. Szal szvsz az Apple uzleti szemlelettel full logikus es mesteri, felhasznaloi szemmel fanyalgasra ad okot, plane akkor, ha az iPad Pro hibait nem javitjak zaros idon belul. De ez szvsz meg lesz hamar. 1.: a presztizs miatt meg kell tenni. 2.: nagyon ciki. 3.: "a non plus ultra-tol" el is varhato, hamar ez a legjobb es legnagyszeubb iPad amit gyatottak.
A huwaie P6 sotet szurke hatlapja is ugy karcolodik, mint az allat. Ha "rinyalsz, mert dobozbol kiveve is karcos az elso sorozat es leszarom, h a szallitok dobaltak, a repulore azert" elkuldenek. Mert bizonyitsd hogy igy volt. amugy meg a gyarto sem mondta, hogy nem tedd tokba es ki tudja, hogy nem e te okoztad.a gyartok tobbsege csak kommunikaciojaban full user friedly, igazabol csak a penzeddel akarnak baratkozni. De ez nem is baj. Ok termeket allitanak elo, Te meg fogyasztokent megveszed. A jogos koveteleseidet pedig ervenyesitheed, csak ez neked kellemetlenseg es szivola.
-
-
QwErTy42
addikt
Nem az számít, hogy hol gyártják és milyen alkatrészekből, hanem hogy kik tervezték meg a készüléket, a gyártását, a tesztelését és kik feleltek a minőségbiztosításáért.
(#80) morgyi az i5-öt nem festették ha jól tudom, hanem vegyi úton vitték rá a bevonatot (amit persze valaki, valahogyan elszerelmeskedett a javából)
-
DithenS
senior tag
válasz
#32839680 #29 üzenetére
Olyan nincs hogy kínai.Elhiszed hogy bár kínában gyártják vagy 10 országhoz köze van.Ez olyan mint a híres német prémium autók,mi benne a német? Légzsák japánból vagy innen Magyarországról megy bele,motor alkatrészei is mindenhonnan,szóval olyan hogy német autó nem létezik,így ha úgy vesszük kínai sem mert amerikaiak tervezték.Akkor ha német autóra is azt mondjuk német akkor az Apple meg Amerikai,szerintem.
-
mikibacsi71
újonc
Ez elég nagy égés.Persze a fanatikusoknak így is jó lesz,az a lényeg hogy rajta legyen az almás logó,meg minimum a duplájába kerüljön,mint amit valójában ér.
-
Morcos_Kutyu
csendes tag
Gyerünk srácok! Hagy dolgozzanak a modik!
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
#32839680 #72 üzenetére
A marketing szakmaba dolgozom egy IT cegnel. Hidd el, ezek elengedhetetlen kellekek, fokent, akkor ha nem szamit, hogy "jo vagy rossz vevot" vonz a reklam/kulso kommunikacio.
Az A9X pedig mindent felre teve temyleg nagyon jo SoC lett.
de nekem se szimpi szakmai szinten, ami megy a mark. osztaly szovegezesenek, de en speciel IT uzleti szolgaltatasok es fejlesztesek teruleten vagyok (videokonferencia/dogotal signage/ targyalotermi AV/VC integracio es tervezes. Ott mas az igeny.
Ez a baj a "god mode" mark-al, ha nagy az onfenyezes nagy a zako, de azt is fel kell venni.
-
Lord Sidious
senior tag
-
HaZse
őstag
Ez a topokon látszik, hogy mennyire is kárörvendő emberek írogatnak ide. De bezzeg, ha az IOS felhasználók is így viselkednének, akkor már fel lenne háborodva az összes droid felhasználó.
Amúgy a droidnál meg az a hír, hogyha NEM FAGY le egyik sem.
-
Lord Sidious
senior tag
De en pont, hogy ertem
egyaltalan nem vagyok Apple fan, mert sok Apple termeket hasznalok. Imadom trollkodni a sok vilagmegvalto otletet, ami "tokeletesen" mukodik.
az iPad pro power useres dolgon viszont elgondolkoztam mar, azert irtam ra egy komolyabb valaszt.
amugy eleg cikik a iPad pro kezdeti bugjai, de valszeg az Apple 3-6 nap alatt javitja. Hiaba istenitik sokan Steve Jobsot, Tim Cock user jobban kommunikal a felhasznalok fele. Nekem szimpatikusabb is, de ettol meg o is egy globalista, mogul
mi vorosok meg nem szeressuk a fajtajat errefele
-
Lord Sidious
senior tag
-
QwErTy42
addikt
válasz
Lord Sidious #59 üzenetére
Szerintem nem értetted az iróniát.
-
Wapmester
senior tag
válasz
Lord Sidious #62 üzenetére
az ios userek kicsit rászorulnak a streamingre már csak a tárhelytakarékosság miatt is meg ugye az itunes-al való zenefelrakás sem leányálom, de a losless zene fájlokat sosem fogja pótolni egyetlen streaming app sem ,persze akinek mindegy annak jó a stream is, viszont én rengeteg olyan zenével rendelkezem melyek nem nagyon találhatóak meg akárhol, s azok a merevlemezen nyugszanak a gépemen, amikor bizonyos zenékhez kedvem van azokat feldobom a telefonra a mai zenék úgyis nagyrészt agyhalált okoznak és élvezhetetlenek
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Wapmester #58 üzenetére
+1 ezzel en is igy vagyok. Nem vagyok egy zenei teren muvelt es aktualis trendekkel tisztaba levo ember. A felvilagositast es ismeretek atadasat a zeneguru barataimra bizom, javaslatok, megmutatas stb teren. Ami meg tetszik letoltom losless formatumok valamelyikebe.
ellenben baratnom a zenei streaming szolgaltatas nelkul nincs meg. Ezert is valasztott az i5S-e melle olyan elofizu csomagot, ahol korlatlan spotify-t kap. Masok az igenyek es a preferanciak. Meg amugy is "o csak egy lany
-
m1lan
őstag
Apple introduces the new 'iFreeze' feature
-
Lord Sidious
senior tag
Inkabb azoknak, akik grafikus, desugner munkakorbe dolgoznak... Meg akinek kell egy nagyobb iPad, vagy akinek tetszik es megteheti a megvetelet. Ergo, inkabb azok veszik ezt, aki nem feltetlen power user. Van grafikus baratom, aki diak (12%) kedvezmennyel es leafazva vesz egy 128gb-osat 284k-ert. De nem hiszem, hogy a hozza hasonlo "celcsoport" lesz a fo vasarloero.
-
Wapmester
senior tag
válasz
Lord Sidious #55 üzenetére
lehet van akinek kell és még fizet is érte, de én nem vagyok rászorulva,inkább maradok a zene fájlok mellett, mert akkor csakis azt teszem fel, ami kell és ahhoz folyamatos nethozzáférés sem kell, az ilyen streamelős izék sosem fogják kielégíteni a zenei igényemet ,rühellem is őket s a zenék amiket szeretek azokat megtartom, semmi felesleges zeném sincs
-
QwErTy42
addikt
Pedig azt mondták korábban páran, hogy ez a Pro a power juzereknek készült...
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Wapmester #50 üzenetére
Nem feltetlenul. Van tobb ismerosom is, aki kifejezettem orult neki. Talan az utobbi ido egyik legjobb lepese volt az Apple music az Apple reszerol. Jo aron van, jo minosegbe tudsz streamelni. Persze a zenei streaming szolgaltatasokat nem mindenki veszi igenybe, de akiknek "alap" kellek azonak nagyon jo alternativa az Apple music. (Igaz en nem vagyok celcsoport, mert ~4300 zeneszam van a telomon
) igazabol az lenne a fasza, ha a droidos Apple music hasznalot is be lehetne vonni egyfajta korlatozott csaladi megosztasos rendszerbe. Tobb baratom is ugy hasznalja az Apple musicot, hogy 6-an csinaltak egy csaladi megosztast, igy mindenkinek kemeny -350-400ft egy honapba. A kellemes 4G LTE csomag meg adott a melo miatt. Ceges flotta 12 GB/ho/kartya
-
Wesder
titán
válasz
buvartacsko #49 üzenetére
Ott van hogy a fordítotja is igaz
Ha a User hülye nem az app van szarul megírva... -
Wesder
titán
Ettől a cikktől most esre hastam ès kibokamodott a ficám
-
mazsi1911
aktív tag
Mennyi kárörvendő ember. Büszkék lehettek magatokra. Szépen mutatja az androidosok stilusat a marketben lathato kommentek is az apple music app alatt. Itt is ugyanez van. Siralmas ez a fórum. Aztan majd jon egy update, javitva lesz, arról nyilvan nem lesz cikk.
Szarsumgba beleragadt a toll, ott (és az permanens) nem volt ennyi troll hsz.
-
Obyboy
addikt
Biztos rosszul
tartjákcsatlakoztatják a töltőhöz... -
catroot
veterán
Ez azért elég nagy blama.
-
Analog303
tag
válasz
Janesz1981 #18 üzenetére
elképzeltem ahogy repülnek is ki az ablakon az első napjukon.
-
no more
veterán
válasz
gyurkikrisz #35 üzenetére
Nekem voltak olcsó és csúcs droidos telefonjaim is.. egyik sem fagyott le soha. Lehet velem van a hiba.
-
-
Lirion
addikt
Szórakoztató a topik, a hiba meg nagyon ciki, de úgyis mindenki tudja, hogy ez fícsör, ezzel védik a júzereket, nehogy túl sokáig nyomogassák a gépet egy huzamban.
-
gerii
addikt
Bill-Gates 300-ért, megéri
-
lezuvius
őstag
"keresztük, hogy készülékül lefagy" nem inkább keresztül és készülékük?
-
Wesder
titán
Hètvègi troll csemege
-
balazs1022
őstag
De igen, az apple-t is ott gyartjak. De az amerika gondolkodasra ertettem.
-
hommeros
őstag
Ami nem megy, nem kell erőltetni.
-
BlackLamb
tag
Ez valójában egy statisztika növelős funkció. Mennyit bír ki egy töltéssel? Éveket, mert utána már nem lehet tölteni.
-
balazs1022
őstag
En sem ertem hogy adhatjak igy ki. Pl oppo-nal is lattam, hogy ez kulon tesztelve van. Van egy robot ami 0-24-ben folyamatosan ki-be dugogatja a toltot bekapcsolt es kikapcsolt telefonnal. Pedig ez csak kina, es harmad aron dolgoznak..
-
Obyboy
addikt
Rendesen le is volt tesztelve biztos, csak külön külön.
Teszt 1 (használat): csak a gombok működését tesztelte, nem dugta töltőre így nem fagyott le, a Shift biztos működött csak az utolsó volt a check listán így már nem derült ki hogy beragadt.
Teszt 2 (töltés): a lemerült készülék elkezd-e tölteni? Csatlakoztatták a töltőhöz...megjelent a töltés ikon...rendben pipa! -
no more
veterán
Még egy 30 ezres Androidos telefon sem fagy le...
-
A guru
addikt
Ennyi pénzért ez kicsit ciki
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
coldfirexx #5 üzenetére
-
Zsidaaj
tag
Ez most komoly?
Apple ugy tudtam rendesen teszteli a keszulekeket. Ezeket ki tesztelte? Toltore dugva lefagy.. Billentyu hiba.
Ez picit vicces egy 300e forintos modelu ipad-tol -
Janesz1981
tag
Megmondták páran ez munkaeszköz. Tessék megdolgozni vele. xD
-
Ennyi pénzért csak tessék.
-
Wapmester
senior tag
Péntek van, életben kell tartani az oldalt, jó kis hétvégi trolletető cikk
-
vicze
félisten
-
ChrisDzsi95
aktív tag
May the Force Restart be with you
-
Megesik hogy a kígyó is elesik,
Mondta a kobra és eldőlt jobbra -
Tyca
senior tag
csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, és..... öööö a minőségnek ára van, és....na, több nem jut eszembe, segítsetek már!
-
Graphics
Jómunkásember
Charger-Gate és Shift-Gate az őszi-téli szezon slágere...
300k-ért draga
-
GeryFlash
veterán
Csinálok egy kis popcornt, úgy érzem nagy tűzijáték lesz itt
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest