Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Furcsa nekem ez a kapcsoljuk ki az smt-t HT-t dolog.
egy régebbi 4.genes 6 magos intelen ha kikapcsolom a ht-t olyan tetveslassu a gép betöltése a HT-hoz képest, hogy rossz nézni. Szóval lehet hogy HT nélkül +10 FPS játék alatt , de az egész gép használata, tetvesül belassul, amit nem jegyeznek sehol.
Szóval kikapcsoltam, 1 óráig bírtam , kapcsoltam is egyből vissza a ht-t. Oké hogy programokban esetleg nem hoz semmit, de a win betöltés progik betöltése amikor egyszerre van több, ott rohadtul érezhető a jelenléte.
Csak kíváncsiságból kapcsoltam ki, mert mindenhol írták hogy nem ér semmit, és még a játék is gyorsabb lesz " . Kikapcsolva jobban akadozott " a gép..
De próbálja ki mindenki sztem, és látni fogja. -
Fred23
nagyúr
Egy 12 magos proci SMT on/off tesztje a 6/6-os 3500-ra szerintem nem igazán vetíthető ki. Ahová nem kell erős proci, ott mondjuk hasznos lehet a tesztben lévő eredmény, mert lehet belőle következtetéseket levonni, de nem véletlen, hogy BF5-ről és Star Citizenről beszéltem, mikor a lehetséges problémákra gondoltam. A BF5 a tesztben is szerepelt, így:
Nagy kérdés, mit szól majd a játék, ha a 12 mag helyett csak 6-ot kap.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A közelgő Matisse-t a népszerű Intel Core i5-9400/9400F processzorok közvetlen vetélytársának szánja a gyártó.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Ingatlanos topic!
- Ukrajnai háború
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest