- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Autóhifi
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
ami pedig lássuk be egy morzsányi józan ésszel, egy szolgáltató CÉG esetében ez szakmai szempont
ami a többi kérdést illeti, ti arról próbáljátok meggyőzni a szakmabelit hogy ő a hülye hogy kiutat keres egy olyan helyzetből ahol egy tőle független gigacég által generált ÚJ PIACI/TECHNOLÓGIAI HELYZETBEN nagyjából aközött választhat hogy melyik ujját harapja: hagyjon mindent a régiben amire a júzerek panaszkodni fognak mert nem olvasnak szerződést és nem értik hogy változik a technológiai környezet, fejlesszen és szolgáltasson simán tovább veszteséggel, vagy fejlesszen aztán kérje meg a megváltozott igényeket is kielégítő szolgáltatás árát amit meg a júzereknek megint csak büdös lesz kifizetni.
én abszolút megértem és azonosulni tudok azzal az állásponttal hogy egy ilyen helyzetben a gigacég igenis beszállhatna a tényleges INFRASTRUKTÚRA (nem, nem a nyomorult cache szerverek, infra nélkül az menjen a júzerekhez kis tévébox formájában...) fejlesztésébe. -
bambano
titán
én hoztam technikai érveket, senkit nem érdekelt.
és nem, nem hoztam fel egyszer sem olyan érvet, hogy a valós költségszerkezet nem úgy néz ki, a hogy reklámoztam.még mindig az az érv, hogy a valós költségszerkezet nem úgy néz ki, ahogy az ügyfél álmaiban szerepel, és az álmai időben változnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged