Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Devid_81
félisten
Mar nagyon ideje volt, hogy "feltalaltak"
10Ah erdekes lesz ha kicsit lejjebb megy az ara, igaz akkor mar az ember bemadzagolva megy az utcan, vagy barhol, de jol tud ez jonni azert!
Meg megfejelve egy napelemes toltovel es maris minden okes!...
-
Crytek
nagyúr
Ez a legnagyobb egész jó 3x újra tudja tölteni a telómat! Így már ki is birna 1 napot 3 feltöltéssel hogy ne kelljen a konektort keresni ha kéznél van ez a jóság!
Next PC Upgrade: 2022
-
ledgeri
nagyúr
válasz Silentfrog #9 üzenetére
ok,ok, de a fentiek nem a szórt fénytől melegedtek...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
draco31
veterán
válasz Silentfrog #9 üzenetére
Igen, kilehetne hozni többet is. Lehet már létezik is olyan cella. Csak az még kicsit borsos árú lehet.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Silentfrog
veterán
Olvastam,hogy vannak már kifejezetten jó hatásfokú napelemes cellák ami szórt fényből is sok energiát össze tudnak "szedni" , ha ráfeküdnének a fejlesztésre biztos ki tudnának hozni 10 perc töltés 1 perc beszélgetésnél többet is. Vagy nem?
ledgeri .:Szórt fény mindenütt van.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Silentfrog #6 üzenetére
Meg akkor csak töltöd, vagy aláfekszel...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
draco31
veterán
válasz Silentfrog #6 üzenetére
És mi van akkor, ha este 8-kor még tele az akku, és hajnal 4-re kipurcan, de kellene sürgősen egy hívásra a mobil. Tudom, ez extrém eset.
Volt olyan mobilom, amilyet említesz: LG GD510. Volt hozzá napelemes hátlap. Elvileg 10 perc töltéssel nyert 1 perc beszélgetést. Namármost egy mai csúcskészülék ennyitől meg sem moccanna. A poén az volt, hogy nem lehetett sokáig a napon tartani, mert túlhevülhetett a mobil. Ezt meg is kérdeztem annó hogy mennyi ez az idő, de nem jött rá válasz. Rakd ki a napra, de vigyázz mert túlmelegszik.....
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Silentfrog
veterán
Egyre nagyobb méretűek a mobilok,a navigácios készülékek,tabeletek. Nem lehetne megoldani,hogy egy plusz eszköz helyett inkább a napelemes cellákkal boritanák be ezeknek a termékek hátlapját amivel energiát lehetne visszanyerni? Én ha több dolgot viszek tuti elhagyok valamit közüllük.
-
ledgeri
nagyúr
kellemes fénykép a tabletes Demó....
Innen is grat a fotósnak !// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Cyberpunk
félisten
inkább tervezzenek nagyobb akkukat a mobilokba, mintsem cipelnem kelljen egy ilyen vackot még pluszban.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
cellpeti
nagyúr
Nem rossz elképzelés...$90 még meg is érne, ha nem 90euró lenne mire ideér
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB