Kompakt Verbatim akkupakkok különféle igényekhez

Hirdetés

Egyre több gyártó jelentkezik be az akkupakkok piacára, és nem véletlenül, ugyanis az okosodó mobil eszközeink egyre több energiát igényelnek, viszont a korlátozott fizikai méret miatt az ezekben található akkumulátorok sokszor egy teljes napi aktív használatot sem képesek átvészelni. Ez persze nem olyan nagy tragédia, ha van hová bedugni a töltőt, azonban kirándulás vagy utazás közben érhetik kellemetlen meglepetések az embert. Most például a Verbatim jelentett be négy különböző méretű, formájú és kapacitású töltőt, amelyek a lehető legkisebb csomagban kívánnak azonnal elérhető energiaforrást biztosítani.

Verbatim AA Power Pack
Verbatim AA Power Pack

Az AA Power Pack valamelyest talán kilóg sorból, ugyanis nem rendelkezik beépített akkumulátorral, hanem négy darab, AA szabványú ceruzaelemet kell vele megetetni. Persze könnyen elképzelhető olyan szituáció, amikor pont erre a rugalmasságra van szükség. Vételára 20 dollár.

Verbatim Ultra Slim Power Pack
Verbatim Ultra Slim Power Pack

Az Ultra Slim Power Pack ezzel szemben már „igazi” akkupakk. Mindössze 10 mm vastag és 54 grammos, vagyis akár zsebre is lehet vágni. Kapacitása 1200 mAh, ami nem valami combos, de kisebb eszközök, például egy bluetoothos headset feltöltésére azért alkalmas, és ha nem is csurig, de egy okostelefont is képes visszarángatni az „élők” sorába, üzemidejét néhány órával meghosszabbítva. A Verbatim 30 dollárt kér érte.

Verbatim Portable Power Pack
Verbatim Portable Power Pack

A Portable Power Pack is csak 65 grammos tömeggel rendelkezik, viszont felépítése valamivel vaskosabb, cserébe teljesítménye is 2200 mAh, ennyiből akár több készülék is szinten tartható. A gyártó 40 dolláros árcédulát akasztott a termékre.

Verbatim Dual USB Power Pack
Verbatim Dual USB Power Pack

Végül a sort a legkomolyabb modell, a Dual USB Power Pack zárja, amely nevéből sejthető módon már két USB aljzattal rendelkezik, amelyek az eddig bemutatott variánsok 1 amperes kimenete helyett 2 illetve 3 A-t képesek leadni, ennek köszönhetően tabletek táplálására is alkalmas, pláne úgy, hogy 10 000 mAh-s beépített akkumulátorral rendelkezik. A nagyobb kapacitás méretén (171 x 107 x 12 mm) és tömegén (325 gramm) is meglátszik, de ha szükség van a többletenergiára, akkor bizony el kell fogadni ezt a kényelmetlenséget. 90 dolláros árával nem csak a legnagyobb, de a legdrágább tagja is az új jövevényeknek.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés