Új hozzászólás Aktív témák
-
Hátezmiezmá?? Nagyon nem jön be, és nemcsak a gombok miatt, amugy sem tettszik..
-
edward2
addikt
Április 1 van? ha jol tudom augusztust irunk.
Viccet félretéve. Mi akar ez lenni??? Skypeon pl. tudok vele tárcsázni egy kézzel az oké úgy hogy kezem le se veszem egérről. Najo közben rájöttem. A repülőkből szabadalmaztatták a HOTAS rendszert ami itt úgy alakul át, hogy:
HOKAM: Hands On Keyboard-And-Mouse
-
Termigáßor
aktív tag
válasz
norbi1992 #38 üzenetére
Hát hogyne lenne értelme!
Ez egy kétkezes egér! Jobbal markolod ballal meg pötyögsz rajta!
A billentyűzetet meg úgy ahogy van félretolhatod, és nem fogsz a lehető legrosszabb pillantban beleütközni mint eddig!
Amúgy tényleg semmi értelme. Nekem egy Diamonback 3G van 7 gombos, 1800dpi-s de vissza van lassítva egy mert IMO 1.1A volt mellette tehát gyakorlatilag a sebessége megegyezik egy 400dpi-s egérrel. 1000Hz usb hack-kel és a Mousehook nevű kis programmal bármilyen alkalmazásban tudom használni mind a 7 gombját. De igazából 5-nél többet nem nagyon használok.
Szerintem ez a Naga egyértelműen kapálózás a Razer részéről. Nyilvánvalóan kifogytak az épkézláb ötletekből és fogalmuk sincs merre kéne tovább fejleszteni.
-
KaraDani
addikt
Az szerintem nem pozitívum, hogy gyorsabb az egér, ha 1cm alatt átér az ember a desktopon, akkor az nem tesz lehetővé precíz egérkezelést. A DPI nek az lenne az értelme, hogy pontosabban érzékel az optika. Az egér sebességét gyönyörűen lehet állítani driverben, vagy akár windowsban. 1600DPI vel mégis ultralowsensel Csézek.
-
_Oscar
tag
Addig nem kell, amíg nem lesznek rajta ékezetes billentyűk.
-
Rover623
félisten
-
Kaics
aktív tag
Megint egy marhaság a mélyen tisztelt fogyasztóknak.
-
gpatrik
tag
Egy hangszórót bele és egy mikrofont, és rögtön kész a Gamer SkyPe telefon egér párosítás.
Játéknál nem tudom minek 5600dpi, bőven elég a 2500 is mondjuk a4tech, de ehez képest fillérekből kijön.Amúgy nem értem a számokat, miért jobb ott az egéren kitapogatni mondjuk a "8"ast, mint megnyomni egy "H" betűt?
-
Rover623
félisten
de fordítva még kiaknázatlan terület volt...
Ahogy te tévedni tetszel...
Volt már pár kísérlet, jó húsz éve láttam egeret QWERTY billentyűzettel a hátán...
Sajnos elkallódtak a régi BYTE magazinjaim, a neten meg nem találom...
De numpadot sokan pakolnak egérre...szóval a 17 gomb nem a csúcs... -
LackoMester
addikt
5600 DPI szép meg minden de mineek....tök fölösleges(legalábbis nekem)a Lachesis egeremet 1850-en használom 1680x1050-es felbontáson,ez fölött már túl gyors...
egyébként jó kis egéreke,hasznos lelet WOW,LA játszásnál -
norbi1992
tag
Azt nem értem , ugyebár billentyűzete mindenkinek van , tehát mi értelme ennyi programozható gombnak ?
Ott a másik kezed amivel vagy 100 darab bill. közül válogathatsz -
devast
addikt
Kell az embereknek a 10000 DPI meg a 10millió:1 dinamikus kontrasztarány, hogy jól érezzék magukat. Más haszna valóban nincs. Az megint más kérdés, hogy 5000 DPI-t használva fullhd(1920x1080) felbontású kijelzőn az egérrel kb 1 centit megtéve el tudsz jutni a bal végéből a jobbikba.
-
Gergo88
tag
ezzel úgy lehet tolni az masszív online számológépet hogy még a koreaiak is lehidalnak
-
total90
veterán
Megnézném ki vesz ilyet
Röhejes a cucc
-
KaraDani
addikt
Miben érzed
Csé 1.6 oztam 4 évig, most sourceozgatok, mx 518 am van 1600dpi, de őszintén szólva, haver 400dpi s microsoft intellimouseánál se éreztem, a különbséget. Szerintem normális ember nem képes érzékelni a különbséget, gondolj bele 2,54cm-en 1600 ot érzékel, vagy 5000 et mekkora a különbség? 1600 dpi esetén: 0,015875mm (2,54cm/1600*10) elmozdulást képes érzékelni, 5000 dpi esetén: 0,00508mm (2,54/5000*10) -et. Ha van ember aki bármielyik értéket képes észrevenni megemelem a kalapom
Nem 0,015875mm nél kisebb mozgatás miatt nem fogsz head shot-ot lőni
-
twollah
nagyúr
Szerintem kenyelmetlen lehet a huvelyk ujjal kezelni azt a sok gombot.
-
darkarthur
senior tag
Amire kitlálták arra sztem tökéletes!
Más kérdés, hogy csak ezért én specko nem vennék ilyen egeret!
-
adam320
senior tag
Ez nagyon gusztustalan
-
L4D1K
őstag
Ha a másik oldalán is lenne egy 12 gombos rész akkor ez szvsz nem egér hanem repeszgránát.
-
Gerisz
addikt
Pont a héten nézegettem a Razer oldalát és láttam ezt az izét. Hát jó lesz nekem a Lachesis
-
Tripower
tag
nem tudom mit sirtok!
amikor a 3 az egyben és az all in wonder korszakát éljük!
ez egy egér egy klavi egy számologép meg egy telefon fax ultra übertronic kombinációja!
tök jó már nagyon itt volt az ideje hogy a sok prö emos már majdnem öngyilkos lett de nem mert itt van ez a cucc és veri azt a sok nyomaszto depresszios csodát amit a tévéshopban is láthatsz...
de én halandó E.T. spontán felvágom az ereimet! hogy a szegény wowos itemet vállaszon egy fps egéren........ kérdem én MINEK nincs elég értelmetlen kinai kacat? -
törölt tag
CoD közbe majd szépen nyomogatja az user, aztán mehet a móka... Alkalmas 0/50 stathoz.
-
juliabrilke
veterán
Ebben beépített telefon is van?
-
malwy
senior tag
A számozott gombok használata szerintem megoldható, és ifjonc kézben még komfortos is, mivel neki nem kell átszoknia. Viszont a balklikk mellettti két gomb az ott nagyon rossznak hat
Mondom én aki az ötgombos egeréről kettőt használ mindössze. No meg a görgő
-
Barney™
aktív tag
Na ez nekem nem tetszik..
-
Ste
addikt
Szerintem ronda is meg használhatatlan is.
Bár jobban belegondolva, mostantól lehet a játékokat meg minden egyebet két egérrel tolni
kinek kell ezután billentyűzet?
-
nyunyu
félisten
Egyaltalan van valaki, aki kenyelmesen eleri ezeket a plusz gombokat?
En pl. egyaltalan nem szeretem a huvelykujjamat mozgatni egereszes kozben, fixen a mouse4/5-on van, Revo 3 allasu "tekeroje" nekem kiesik, mert tul elore kene nyulni erte.
Itt meg a 10-12 gombok tul hatul vannak, teljesen vissza kell hajtania az embernek az ujjat a megnyomashoz.Inkabb a mutatoujj kornyereke raktak volna oket.
-
plus44
veterán
Egy hosszabb menet után szép mintás lehet a kezed tőle.
-
aram01
nagyúr
kicsit torz de ari
-
Ayg0
senior tag
klaviatúrán már implementáltak egeret (lásd pl notiknál a touchpadot, vagy különböző media keyboardokon a görgőt), de fordítva még kiaknázatlan terület volt... bár hagyták volna érintetlenül, mert ettől az... izétől(?) öklendezhetnékem támad.
a perifériák is SoC mintájára "fejlődnek"? -
Atis707
tag
Mekkora, vagy hány hüvelykujj kell ehhez?
-
negyedes
addikt
Oszt ezmiez?
Kezdenek kicsit extrembe valtani ezek a hypergamerfaszacuccok.
-
Zolás
addikt
Nem rossz ez highprőgémereknek minden gombra rakhat valamit amit amugy is marha gyorsan elérne
Amugy meg wowba minek ekkora dpi?? Nem emlékszem hogy lenne fps verzió belőle
-
Xaels
félisten
Ronda és normál használatra teljesen felesleges. 5600DPI ide vagy oda nem ér annyit amennyibe kerül. A Logitech G500 jobban bejön, de az sem ér annyit. Inkább valami új technológiával foglalkoznának minthogy ugyanazt 25ször lenyomják az elvakult fanatikusok torkán apró változtatásokkal. Nekem ez az egér túl magasnak tűnik a numerikus bill. rész miatt...
-
vallas
őstag
Telefonálni lehet vele?
-
Hát egy ilyen miafenét én nem tudnék elképzelni magamnak. Egyáltalán nem szeretem ezeket az agyongombozott egereket. Amikor akarom felemelni, mozgatni őket, csak lenyomok egyet kettő akaratlanul is. Nem beszélve arról, hogy milyen szokatlan lesz utána másik egeret ragadni. Nekem a sima letisztult egyszerű és könnyedén felemelhető egerek jönnek be.
-
Jhonny06
veterán
iPon-on már kifejtettem a véleményen, 5600 dpi-hez képest a $80, de még euro-ban is nagyon jó ár (összehasonlítva házon belül a Mamba-val). Kérdés, hogy a mindennapokban mennyire idegesítő a num. bill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Naga névre keresztelt periféria nem kevesebb mint 17 gombbal rendelkezik.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest