Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
a 615-ös modelröl van valakinek tapasztalata?
-
craine12
tag
Köszönöm. A 655-öst láttam már (valami miatt az nem volt tökéletes), de a gamer 4300-as utódjáról még nem hallottam, úgyhogy majd utána nézek, hátha az. Mondjuk jobb szeretném, ha modemmel egybe lenne, de asszem ez álom marad. (Pedig most egy ilyenem van, US Robotics MAXg kivitelben, de sajna az se nem n-es, se nem gigás. Viszont csak egy doboznyi helyet foglal
)
-
craine12
tag
Nem értem, hogy jön ehhez az USB áteresztőképessége?
Én a gigás LAN portokat hiányolom, mivel már régóta van a D-Linknek is olyan routere, ami belső hálón képes 1000 Mbites sebességet biztosítani. Sajnos az nem 802.11n-es, és modem sincs benne. Bocs, ha elsőre félreérthető voltam.
-
craine12
tag
Miért nem lehet gigás portokat tenni azokra a szegény routerekre? Ennyire megdobná az árat?
Pedig már majdnem megfelelt az ADSL2/ADSL2+ modemes verzió az igényeimnek. Így kénytelen leszek tovább várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Október közepétől az adapterek mellett két új routerrel is bővül a gyártó kínálata. Az egyik ADSL2+ modemként is működik.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest