Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Hát, én alapvetően arra tippeltem, hogy a PSVR lesz a legnépszerűbb, hacsak ki nem derül valamelyik versenytárs megoldásáról, hogy egyértelműen jobb.
Engem egyébként nagyon érdekel ez a technológia, és bár most divatos lefitymálni, velem az a helyzet, hogy jelenleg Xbox One-t használok (plusz egy laptopot néhány régebbi játékhoz), és jórészt az dönti el, hogy milyen irányba lépek tovább (ha egyáltalán váltok), hogy ki csinál jobb VR-t. De nem vagyok az az ember, aki az első sorban tülekedik az új technológiákért, szóval szép nyugodtan megvárom, hogy melyik opció tűnik a legjobbnak, és ha lesz köztük olyan, ami nagyon vonz, akkor uccu neki - ha nem, akkor marad a One + laptop felállás.
(#12) Tian66 Meglátjuk. Az tény, hogy egyelőre sokkal kevésbé népszerű a téma, mint amit várni lehetett.
(#13) Speeedfire Egyetértek.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
interstate76
addikt
Nekem nem a rosszullétek a furák, az egy relatíve új technológiánál természetes. Nekem az a furcsa, hogy az enyém a 9. hsz a PSVR kipróbálásáról szóló cikknél, pedig már kb. 10 órája tolonghatnának itt az érdeklődők és a véleményezők. Ha írt volna valaki egy kétszázezredik cikket arról, hogyan moddolta szét a pécéjét, az is több embert mozgatna meg, miközben ezzel a technológiával épp forradalmasítani akarják a rendkívül sokakat érdeklő játékipart.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PayPal
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBOX SERIES X 1TB KONTROLLERREL EGYÜTT ELADÓ
- Eladó XBOX SERIES X 1TB // 1 DB Electric Volt Kontroller // Doboz-ÖsszesTartozék
- Nintendo DSi kiegészítő pakk
- PS5 Pro 2TB SSD - 2027.12.08-ig Konzol Stúdió garancia - konzol beszámítás ok! -
- Nintendo Switch Lite Powerbank battery case 10400mAh Newdery XDL-N502
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest