- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
s4ny4b4 #10821 üzenetére
IMEI szám(ok) meglétének feltételei:
-NVRAM
-protect_f
-protect_s
-sec_ro
-modem.img
-az MT6589 SOC zavartalan kommunikációja az MT6167 HSPA+ transzferrel (hardveres).Az IMEI vesztés 99%-ban valamelyik felsorolt szoftveres hiba miatt következik be, ebben is leginkább az nvram partíció sérülése a legvalószínűbb. Le kéne mentened az nvram-ot és elküldeni nekem privátban a kapott nvram.bin fájlt. Megnézem mi van vele.
-
-
Blue Eagle
őstag
válasz
s4ny4b4 #6404 üzenetére
A rom amit feltettél, v20 modemet tartalmaz. Ez Mo. nem jó. Alapsáv verzió: v20. Semmi gond, sínen vagy! Olvass vissza, néhány hetet. Linkeltem modemeket és leírást. A leírás a cseréről talán két hete volt egy email.apk kapcsolatosan. A képek viszont a modem.img példával készültek. V52 modem vagy v101 a nyerő, azt figyeld. Én v52-t használok.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest