Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz
szupermacs #17 üzenetére
Biztos volt bagoly szerű dínó is
-
haxiboy
veterán
válasz
szupermacs #15 üzenetére
Nekem ha az egész minecraft szerű rendszerrel van megoldva úgy is tökéletes. Csak építhessek a fára házat ahol nem érnek el csak az éjjeli iszonyatok amik a levegőből vadásznak.
-
haxiboy
veterán
válasz
szupermacs #13 üzenetére
JP-ben talán a 3. rész volt ilyen ahol a kiscsávó hetekig ott volt a szigeten egyedül és mentek megmenteni? Pont beleillik.
-
Silenzio
addikt
Dino Crisis 1-2? Amúgy igazad van, kéne valami jóféle horror őshüllőkkel. Ráadásul ez is tipikusan olyan játék, aminek a szellemisége szembemegy a filmváltozatéval, amiből készült. A Jurassic-tanulság mindig az volt, hogy bűn packázni a természettel, ez az anyag meg bűnre csábít.
nullpoint: a Crysis 1-et szvsz azóta sem érte fel semmi. Élethűbb grafika biztosan nem volt, még a Crysis 3-ban sem, még a Far Cry-okban sem. Max látványosabb.
-
szupermacs
veterán
-
GodGamer5
addikt
Egy új Turoknak jobban örültem volna, mint ennek a menedzselős szarságnak.
-
nullpoint
őstag
Crysis 1 grafika, 2017-ben. Vagyis nem, mert ez azt sem éri el. Ügyesek
-
elithun
őstag
De messze van még a nyár.
-
-
haxiboy
veterán
De miért parkot kell építeni már megint? Nem tudnának egyszer valami brutál survival horrort letenni az asztalra dínókkal, vadállat grafikával és nehézséggel? Egyszerűen az 10000 éves Tresspasseren kívül nem volt olyan dínós játék amiben félni lehetett volna egy kicsitis...de az a játék meg rosszul sikerült és inkább bámultam a karakterem didijeit minthogy játszottam volna.
Viccet félretéve, az ARK meg az ilyen förmedvények ahol dínókat szelidítesz nem számít survivalnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Windows 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest