Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
válasz
DerStauner #14 üzenetére
Nem mutatja mit kell csinallni?nah nyitok 1 topicot neki.
-
DerStauner
senior tag
miért nincs ennek normális fóruma? lenne ugyanis egy kérdésem: a tutorial részben amikor a piros izéket kell megtámadni, mit kell csinálni? hiába ütöm őket, nem történik semmi.
-
bognar110
őstag
Hello controlerrel hogy lehet aszt beállítani hogy mozogjon a camera is mert nem tudom hogy hogyan kell analógra beállítani valaki pls segítsen!
-
sagit
veterán
sziasztok
valaki logitech rumblepad 2-vel tolja? mert nekem valamiért nem működi kvele rendesen :S
-
DerStauner
senior tag
és már kinn is van
-
mad1
veterán
Nem kell aggodni jo kis japan hent game lesz.Lehet kis arcade beutese van,de szerintem jo lesz az.
-
Ari18
őstag
Gameplay alapján egész jó lesz. júli 17 nincs is messze. Az irányítástól tartok egy kicsit.
-
duffbeer
őstag
Nagyon lefikázták egy tesztben, hogy lehetetlen az irányítása, tele van idegesítő hibával, pl nem hagyhatod el a területet miközben himbálózol mint pókember, mert ha elhagyod figyelmeztet, hogy menj vissza, de mire észbekapsz meghalsz...
Szerk:
Kicsit Damnation feelingem van a játékkal kapcsolatban. Ne legyen igazam. -
Remélem az irányítást nem cseszték el.
Gameplay alapján, bejön. -
LackoMester
addikt
na ez igéretes játéknak tünik..konzolon már próbáltam,egész jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest