Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Gamer.hu-n van egy hasonló cikk most, ott egy i5 8400-as konfigot raknak össze, szintén minőségi alkatrészekből, SSD-vel 250k alatt.
Nem tudom szabad-e linkelni. [link]
Na, szerintem az úgy korrektebb konfig.
-
BaLee
addikt
válasz
Synthwave #107 üzenetére
Olvastam de én másképp közelítettem volna meg. Ha valakinek van fölös +40k-ja úgyis megveszi a drága házat / moduláris tápot / hűtőt. Én adott keretből a legjobb gépet összeraktam volna 1-1 kategóriával jobb cpu + vga-val és ha akar akkor pluszban tud költeni a többire.
-
BaLee
addikt
válasz
antikomcsi #109 üzenetére
Azzal szoktak jönni, hogy a konzolhoz drága a játék, ami így is van, de számolgassunk csak...
140k-s bundle-kat lehet venni 4-5 teljes árú játékkal, emellé még vehetsz 15 nem olyan új vagy 8-10 vadiúj címet. Az azért elég sok. Meg ne felejtsük el, hogy PC-hez is meg kell venni a játékokat, főleg ha online is akarsz játszani és az sincs ingyen. Már rég nem éri meg gépet fejlesztgetni, ha nem munkára használja az ember a gépét, elég csak ránézni az új Nvidia sorozat kártyáinak itthoni árára... Egy sima 2080 drágább, mint a cikkben szereplő konfig, és akkor alá egy gép ami ki is hajtja az újabb 300k... -
BaLee
addikt
Így átfutva a cikket én is máshogy közelíteném meg egy ilyen gépnek az összerakását. Pénzkidobásnak érezném a gyengébb procit + vga kombót egy overkill procihűtő + táp + ház kombóval. A ház mondjuk nem is tetszik de ízlések és pofonok. Ryzen procikban nem vagyok otthon de egy erősebb proci + 1060 kombónak több értelmét látnám mint a fenti kiegészítőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest