- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS notebook topic
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
"Inkább visszaléptek
A médiaPC-men eddig Win7 futott, de most lecseréltem a Win8 legutolsó bétájára. A TV-n, ha messzebbről is látni akarom a tartalmat, akkor meg kell emelnem a DPI-t, ami Win7-en nem okozott semmi problémát, ellenben Win8 alatt sok helyen homályossá váltak a szövegek (nem karakter alapúak a kiírások, hanem bitmap, ami méret növelés után csúnya). De ami vicces, hogy a menük szétesnek, sokszor az utolsó menüelem felkerül az ablak fejlécébe, ahol vagy csak ronda inverz megjelenésű, vagy nem is működik mert ki sem választható egérrel
Az más tészta, hogy a bölcs Microsoft ugyan beépítette a DPI változtatás lehetőségét, de ez csak a normál UI-ra van hatással a Metro felületre még véletlenül sem, így TV-n elég használhatatlan a bolhafing méretű szövegekkel (az más kérdés, hogy desktop gépen egyébként is egy baromság ez az érintőfelülethez tervezett UI)"Bocs, hogy ezt mondom, de ezen a leíráson feküdtem Sorry, de elképzeltem Annyira, de annyira szívemből szóltál.. Ballmer monnyonle! Billt vissza!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla