- OLED TV topic
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Na meg Nemesisre is kiváncsi vagyok. Én egyik résszel sem játszottam eddig a 2-n kivül, szóval újdonság. A sztori nagyon tetszik. Be is húztam az első hd remaket+a zerot, majd egyszer az is jöhet
-
Montanaxy
aktív tag
Nekem tetszenek a modellek. Többek közt ezért is szippant be a játék, mert ki vannak dolgozva minden téren. A 2. rész végére Clair micsoda badass csaj lett wow. Jill pedig már alapból az
-
Én anno leszedtem a resi 2 demot és nagyon rosz ötlet volt mert onnantól akartam a játékot, szóval csak jól felhergeltem magam. Na ilyrn most nemlesz. Megjelenok szépen és én majd megveszem szépen és szénnejátszom szépen.
-
GodGamer5
addikt
Jill modellje továbbra sem tetszik, de a játék várós.
-
Montanaxy
aktív tag
Épp tegnap értem a RE 2 Remake végére Clairrel. Szerintem mostmár bármelyik nap elérhető lesz a demó és azonnal rárepülök
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest