Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz Abu85 #27 üzenetére

Nekem mondjuk a StarDrive2 van meg ami nem érinti a mobil dolgokat, így azt nem tudom milyen szinten van a PC-s része a motornak úgy általában a mobil dolgokhoz képest, de legalább egyformán jól fut PC-n a játék mindegyik oprendszeren, ideértve Linux alatt a nyílt radeon drivert is, nem csak a Catalystot.

Sőt, a játékot kezdetben a Unity 4.6 verziójával adták ki, ott a Catalyst alatt voltak shader hibák, míg a közösségi driverrel meg nem. Most nemrég a fejlesztő átírta az aktuális Unity alá a játékot mert a 4.6 még több dolgot nem tudott megfelelően párhuzamosítani amitől beszaggatott a játék pl. nagy részecske számnál, meg DLC is jön hozzá, majd megint ki kell próbálni mindent benne.

Nem olyan régen mutattak a fejlesztők egy igen látványos űrállomásos képeket, hogy mire képes a Unity engine, kíváncsi leszek mi lesz belőle hosszabb távon.

lev258: de legalább van és működik. Nekem az jött le az ottani hozzászólásokból, hogy ha van kalap akkor azért, ha nincs, akkor azért rossz, vagyis nem nagyon tudtak örülni a dolgoknak...

Új hozzászólás Aktív témák