Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Lauda; snakebait
Az előrejelzés azt jelenti, hogy megpróbálja kitalálni, mi a következő szó és még gépelés előtt felajánlja. Persze csak akkor, ha van tippje, amit a korábbi gépelések alapján tanul meg. Ha ezt kikapcsolod, nem jön a felajánlás. Amit ti keresetek, az a gépelt szöveg alapján megjelenő szójavaslat. Ha elgépeli az ember, innen nagy valószínűséggel ott lesz a felajánlott sorban. Ez a swype miatt lehet benne állandóan, mivel az nem kikapcsolható, és ott bizony gyakran szükség van rá.
Így szeretem használni.G@ß!
Nem használom az Gmail alkalmazást, le van tiltva. Úgy rémlik az ikonszámláló beállításokban nincs benne.
Főképernyőn hosszan nyomni, majd egyéb menü, ott ikonszámláló.A fényképpel nekem nincs bajom. Amit elvárok tőle azt tudja. A családban van Nikon compact gép, ahhoz tudom hasonlítani.
-
snakebait
senior tag
Szia!
Igen,ez a beállítás megvan nekem is,ezzel nincs is gond,viszont ahogy Lauda is írja nekem is azzal van problémám,hogy ki van kapcsolva a szavak előjelzése,mert én úgy értelmezem,hogy ez lenne a prediktív szövegbevitel és mégis dobálja a szó javaslatokat,ami nekem nem kell. Ezt kellene megszüntetni.De hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest